Αποκάλυψη: Γέλαγαν στην Ελφσμποργκ με την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για τον Ολσον, που βλέπει και ο Ολυμπιακός!

Αποκάλυψη: Γέλαγαν στην Ελφσμποργκ με την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για τον Ολσον, που βλέπει και ο Ολυμπιακός!

Η προσφορά της ΑΕΚ για τον Ολσον έκανε τους Σουηδούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους και να αρνηθούν την πρόταση με ειρωνείες και γέλια.

Ο Σίμον Ολσον αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει ο Ολυμπιακός. Ο Σουηδός μέσος παρακολουθείται σοβαρά από τους Ερυθρόλευκους. Αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και η περίπτωσή του έχει μπει για τα καλά στην κουβέντα για το ερυθρόλευκο ρόστερ, όπως έγραψε ήδη to10.gr από το βράδυ της Δευτέρας.

Ωστόσο, για τον Ολσον δεν έχει δείξει ενδιαφέρον μόνο ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα. Με τον 23χρονο (14/09/1997) μέσο έχει ασχοληθεί και μάλιστα σοβαρά ακόμη μία ομάδα από τη χώρα μας. Και συγκεκριμένα η ΑΕΚ. Η οποία, μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες. Η ΑΕΚ ξεχώρισε τον Ολσον μετά και από τη θετική άποψη που εξέφρασαν οι πηγές της στη Σουηδία (Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς). Και αποφάσισε να κάνει επίσημη προσφορά στην Ελφσμποργκ για την απόκτησή του. Μια πρόταση που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου. Και η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε ιδιαίτερα συναισθήματα στους Σουηδούς.

Ο λόγος;

Η προσφορά που έστειλε η ΑΕΚ στη 2η ομάδα της σουηδικής λίγκας ήταν ύψους 200.000 ευρώ. Για έναν ποδοσφαιριστή στα 23 του χρόνια, με γεμάτες χρονιές και εσχάτως μέλος της εθνικής ανδρών της Σουηδίας. Μια πρόταση που απορρίφθηκε αμέσως από τη διοίκηση της Ελφσμποργκ. Και μάλιστα με… γέλια. Διότι δεν περίμεναν ποτέ ότι θα έπρεπε να απαντήσουν σε μια τέτοια προσφορά. Τόσο χαμηλή, σχεδόν απαράδεκτη για την αξία του παίκτη.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν απαντήσει πως εάν οι Σουηδοί δεν έδιναν τον παίκτη με αυτά τα χρήματα, θα προσπαθούσαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, καθώς τότε το συμβόλαιό του έληγε τον φετινό Δεκέμβριο. Και πάλι, όμως, δεν έπεισε κανέναν. Και το θέμα έληξε με συνοπτικές διαδικασίες.

Και όχι μόνο έληξε, αλλά ο Ολσον άλλαξε και ατζέντη. Ο Μίταλεμ Γιάγκανατς, με τον οποίο είχαν πολύ στενές σχέσεις στην Ενωση (λόγω Μαϊντόροβιτς) δεν εκπροσωπεί πλέον τον ποδοσφαιριστή. Νέοι εκπρόσωποί του είναι τα αδέρφια Λέμιτς. Τα οποία επίσης είχαν συνεργαστεί με την ΑΕΚ πρόσφατα, αλλά επειδή τα πράγματα δεν πήγαν καλά, έκοψαν επαφές.

Για την ιστορία, το συμβόλαιο του Ολσον ανανεώθηκε λίγο καιρό μετά την πρόταση της ΑΕΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ