Μανούχος, Καραντώνης… last year (vid)

Μανούχος, Καραντώνης… last year (vid)

«Τελείωσε» τον… αγαπημένο του ΠΑΟΚ Μανούχο αλλά και τον Καραντώνη ο Κλάτενμπεργκ μετά τα όργια στην Τρίπολη.

Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Για την ακρίβεια θα μπορούσε, γιατί τα έχουμε ζήσει όλα στα χρόνια της «εξυγίανσης», αλλά θα αποτελούσε τεράστια πρόκληση. Ο Κλάτενμπεργκ έχει δώσει πολλά δικαιώματα όμως να έκανε και αυτό θα πήγαινε πολύ. Ο λόγος για τους Μανούχο και Καραντώνη που αυτή την αγωνιστική στα πλέι οφ και πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ θα μείνουν σπίτια τους. Και από ότι φαίνεται στα σπίτια τους θα μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν και βλέπουμε.

Ο Κλάτενμπεργκ τους έβγαλε στη… σέντρα στην ανάλυση των φάσεων που έκανε για την απίστευτη απόφασή τους να μην δώσουν πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ παρά το… βόλει που παίχτηκε μέσα στην περιοχή των ασπρόμαυρων.

Μια απόφαση εξοργιστική από τον Μανούχο που ήταν στο VAR και είχε την δυνατότητα να δει όσες φορές θέλει και από όποια γωνία ήθελε την φάση. Μια φάση βεβαίως που δεν χρειαζόταν δεύτερη επανάληψη για να καταλάβεις πως είναι πέναλτι. Και ο Καραντώνης στο ζωντανό θα έπρεπε να το έχει δει όμως αν αυτός ευθύνεται μια φορά για την απόφαση σκάνδαλο να δώσει κόρνερ και όχι πέναλτι ο Μανούχος ευθύνεται… εκατό φορές!

Ο Μανούχος που του είπε… τσεκ και προχώρα με κόρνερ για να «θάψει» την φάση πιστεύοντας προφανώς πως το «σύστημα της εξυγίανσης» θα τον καλύψει. Θα πήγαινε όμως πολύ με τέτοιο σκάνδαλο, τέτοια απροκάλυπτη εύνοια του… αγαπημένου του ΠΑΟΚ να τον ξαναδούμε στα γήπεδα, είτε στο χορτάρι είτε στο βανάκι του VAR.

Το θέμα βεβαίως είναι η τιμωρία να μην είναι για τα… μάτια του κόσμου για μια εβδομάδα, αλλά να πάνε σπίτια τους μια και καλή όλοι αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να συντρίβουν ακόμη και το VAR για χάρη της… εξυγίανσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ