Όταν ο «λύκος φύλαγε τα πρόβατα»…

Όταν ο «λύκος φύλαγε τα πρόβατα»…

Γιατί η αλήθεια στο τέλος πάντα θριαμβεύει… Θεοδωρίδης 2016 vs Θεοδωρίδης 2018!

Ναι η αλήθεια στο τέλος πάντα θριαμβεύει. Ουάου που έλεγε και ο Γιάνις (με ένα ν) Βαρουφάκης. Η αλήθεια που απλά τους ξεγυμνώνει. Δεν χρειάζεται φίλε αναγνώστη να αντιπαραθέσει στοιχεία για να ξεγυμνώσει το σάιτ της… αλήθειας, αρκεί να γκουγκλάρει κανείς και να παραθέσει όσα έγραφαν. Η αλήθεια αλλάζει κατά διαστήματα, ανάλογα με το τι συμφέρει τον πρώην Πρασινοφρουρό και νυν ΠΑΟΚοφρουρό. Τελευταίο παράδειγμα; Θεοδωρίδης 2016 vs Θεοδωρίδης 2018! Όχι ο Σάββας, ο Θόδωρος, το αγαπημένο παιδί εσχάτως του σάιτ της Δάφνης.

Αυτός ο άνθρωπος που εγγυάται την εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δίπλα-δίπλα με Γραμμένο, Ιβάν και «Τίγρη».

Αυτός ο άνθρωπος που οι «κακοί» χτυπούν άδικα. Όλα αυτά για τον Θεοδωρίδη του 2018. Για πάμε λίγο πίσω. Τι έγραφε το σάιτ της αλήθειας για τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, ας πούμε στις 21 Οκτωβρίου 2016;

«Ο λύκος που φυλάει τα πρόβατα…». Ωραίος τίτλος, πιασάρικος. «Ανοίγει τον φάκελο του διαβόητου Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Ποιος είναι ο ρόλος του στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι γράφει ο διεθνής Τύπος; Τι έλεγε το καλοκαίρι και τι πράττει σήμερα;». Διαβόητος; Μάλιστα, πάμε παρακάτω όπου ακολουθεί το ξεκατίνιασμα για τον «λύκο που φυλάει τα πρόβατα», τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, όχι του 2018, τον καλό, του 2016 τον κακό. Τον Θόδωρο, τον γιό του Σάββα και τα όσα γράφονται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Εδώ έρχεται «εκπληξούλα». Γράφει ο ποιητής: «Η «Sun» και «Mirror», θα πει ο αναγνώστης που… γαλουχείται στην ποιοτική, ελληνική αθλητική δημοσιογραφία, είναι φυλλάδες. Σκανδαλοθηρικές, συνεπώς ό,τι πουλάει είναι λαβράκι για εκείνες. Δεν θα έχει απαραίτητα άδικο, παρά το παρεξηγημένο της έκφρασης «tabloid». Η «Telegraph»; H «Guardian»; Ο αρθρογράφος του «Inside World Football» που ανέλυσε τα πεπραγμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με διάγραμμα και τίτλο «γι’ αυτό ο Ινφαντίνο και ο Θεοδωρίδης δεν είναι ιππότες με αστραφτερή πανοπλία»; Είναι όλοι κυνηγοί σκανδάλων, φαντασμάτων ή απλά καταγράφουν μια πραγματικότητα που στην Ελλάδα προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Είναι ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ο άμεμπτος διοικητικός παράγοντας που θήτευσε στην UEFA γυρνώντας την πλάτη του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ή ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη που επιλεκτικά μπλέκεται στα της χώρας του εξυπηρετώντας συμφέροντα;».

Γροθιά στο μαχαίρι λέμε! Και τι επικαλείται ο ποιητής στο σάιτ της αλήθειας; Το «Inside World Football»!!! Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει…

Πρέπει να είναι το σάιτ που αποκάλυψε τον ερχομό του Λάκοβιτς στην Ελλάδα για τα όσα κάνει η ΚΕΔ και η ΕΠΟ του «δικού μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη, Γραμμένου. Το σάιτ που το 2017 και 2018 εξαφανίστηκε από την αλήθεια της… Δάφνης.

Μπα σε καλό τους!

Το ποίημα για τον «λύκο», Θεοδωρίδη του 2016 συνεχίζεται γεμάτο, μπηχτές και υπονοούμενα για τον ρόλο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέχρι και για τον Γκαγκάτση υπάρχουν αναφορές με νόημα. Τον Βασίλη, όχι τον Μάκη βεβαίως. Το σπίτι σου το παινεύεις δεν το κράζεις. Σπίτι έγινε και για τον Βασίλη, αλλά λίγο αργότερα.

Τι είχε συμβεί όμως και στις 21 Οκτωβρίου το σάιτ της αλήθειας πέρασε «πριονοκορδέλα» τον Θόδωρο;

Ψάχνεις στο google και ως δια μαγείας βρίσκεις! 20 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός του (αγαπημένου μας τότε και εργοδότη μας τότε) Αλαφούζου παίζει στη Λιέγη με την Σταντάρ και αδικείται από την διαιτησία.

«Γελάει ο κόσμος Θεοδωρίδη με το… πέναλτι της Σταντάρ» γράφει το… newsroom και προσθέτει. «Για ακόμα μία φορά ελληνική ομάδα πέφτει θύμα από την UEFA, η οποία θα «σώσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο και στην οποία διατηρεί υψηλόβαθμο πόστο ο Θόδωρος Θεοδωρίδης! Ο Παναθηναϊκός είδε τον διαιτητή σε συνεννόηση με τον επιπρόσθετο να… ανακαλύπτουν πέναλτι εις βάρος του «τριφυλλιού» και να βάζουν ξανά την Σταντάρ Λιέγης στο κόλπο!».

Ξανά ουάου! Ο Θεοδωρίδης στο απόσπασμα για το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής κόντρα στον ΠΑΟ! Τυχαία την ίδια ώρα, ο Θόδωρος Θεοδωρίδης βρίσκεται στο «απόσπασμα» από όλο το επικοινωνιακό επιτελείο του Αλαφούζου. Είναι η γραμμή και την ακολουθεί πιστά το σάιτ της αλήθειας. Την γραμμή του… Αφραγκούζου που από τα Κύζεια και μετά τον περνάει «πριονοκορδέλα». Είναι και αυτό στα πλαίσια της αλήθειας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ