Αποκάλυψη : Για αυτό επιστρέφει ο Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη

Αποκάλυψη : Για αυτό επιστρέφει ο Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη

Συνταρακτικές εξελίξεις με τον αυτοεξόριστο Ιβάν να αποφασίζει μετά από ένα χρόνο και βάλε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Γιατί τώρα; Ο Βασίλης Δεκάρικος έχει τις απαντήσεις…

Η είδηση «έσκασε» σαν μπόμπα, που λέει και ο γίγαντας ο Σόμπολος. Με τα ερωτήματα να είναι χιλιάδες και να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα (ουαου…). Γιατί τώρα; Τι συνέβη και πάρθηκε αυτή η τρομερή απόφαση, τι έγινε και αποφασίστηκε τώρα η μεγάλη επιστροφή;

Γιατί σπάει η… εξορία; Γιατί τώρα ο Ιβάν αποφασίζει σύμφωνα με τις απόρρητες πληροφορίες που διέρρευσαν να αφήσει το αγαπημένο του Ροστόφ για να επιστρέψει στη χώρα μας και συγκεκριμένα την Θεσσαλονίκη; Ότι έχετε διαβάσει έως τώρα για δήθεν εγκαίνια και τάχα μου δουλειές που προέκυψαν τώρα, ένα χρόνο και βάλε από τότε που ο Ιβάν αυτοεξορίστηκε στο Ροστόφ είναι παραμύθια της χαλιμάς.

Μην τα πιστεύετε, μην τα ανοίγετε, είναι ιοί! Ο Βασίλης Δεκάρικος είναι εδώ! Φωνάζει παρών! Θεματοφύλακας της αλήθειας, όπως πάντα. Έτοιμος για νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις που θα τραντάξουν συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ελληνική κοινωνία, την παγκόσμια ειρήνη!!! (σ.σ. λύσσα το έκανα…).

Μουσική αγωνίας παρακαλώ. Κρατείστε την αναπνοή σας. Η είδηση «σκάει» και θα προκαλέσει φρενίτιδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται στη Θεσσαλονίκη για ένα και μόνο λόγο. Για να αγκαλιάσει τον Πάμπλο Γκαρσία τον μαχητή, τον «ισάξιο» για την τρομερή δουλειά που κάνει στον ΠΑΟΚ! Για όσους δεν βλέπουν πίσω από τα ψιλά γράμματα, ο Μάκης ο Γκαγκάτσης, αυτό το παιδί που τρέχει τα θέματα του ΠΑΟΚ με απόλυτη επιτυχία, βεβαίως-βεβαίως, (φαίνεται και από την εξαιρετική θέση στη βαθμολογία της ομάδας) το είχε… φωτογραφήσει το θέμα. Αλλά δεν πήρε χαμπάρι κανείς, κυρίες και κύριοι.

Το είπε ο Μάκαρος πριν λίγες μέρες, και μπορεί να έχει ένα θεματάκι τόσο δα στην έκφραση, ειδικά όταν δεν είναι από κάτω ως υποβολέας ο Λαλάκης, ο καλύτερος υπάλληλος του συστήματος Ιβάν, αλλά ακόμη και έτσι έπρεπε να το πιάσουν οι… ρεπόρτερ. Ποιοι… ρεπόρτερ θα μου πείτε τώρα και θα έχετε δίκιο αφού όλοι στην υπηρεσία του πατερούλη είναι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κυρίες και κύριοι.

Επιστρέφω. Μουσική με τύμπανα, βαράνε δυνατά. Ο Ιβάν είναι ενθουσιασμένος κυρίες και κύριοι. Και εκεί που έπινε την βότκα του μπροστά από το τζάκι στο σαλέ στο Ροστόφ είπε «ως εδώ»! στα ρώσσικα βεβαίως. Θα γυρίσω στη Θεσσαλονίκη για να πάρω αγκαλιά τον Πάμπλο τον «ισάξιο».

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ιβάν στον ΠΑΟΚ ήταν η απόφαση να δώσει την ομάδα στον Πάμπλο. Γιατί ο Πάμπλο πέτυχε απόλυτα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα πάει κατά διαόλου (sic) αλλά δεν ασχολείται κανείς. Και ο Ιβάν έχει το κεφαλάκι του ήσυχο μακριά από τον ΠΑΟΚ που πλέον δεν τον χρειάζεται αγαπητή μου αναγνώστρια και αναγνώστη.

Για αυτό οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Πάμπλο τον οποίο ο Μάκης είπε πρόσφατα ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζει παρότι η ομάδα μαζί του πάει από το κακό στο χειρότερο, είναι πολύτιμες.

Ποιος να σας τα πει αυτά όμως κυρίες και κύριοι; Οι… λαλάκηδες;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ