Αποκάλυψη: Στην Τούμπα τη Πέμπτη ο Ιβάν

Αποκάλυψη: Στην Τούμπα τη Πέμπτη ο Ιβάν

Έρχεται ο Ιβάν Σαββίδης για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ, αλλά και για να «λύσει» τα θέματα με προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Ιβάν Σαββίδη φαίνεται πως έφτασε. Έπειτα από έναν χρόνο απουσίας στο Ροστόφ της Ρωσίας, ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ παίρνει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα θα είναι παρόντας το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στη Τούμπα για τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήταν τιμωρημένος για τρία χρόνια (με στέρηση δικαιώματος εισόδου στα γήπεδα) έπειτα από την εισβολή του, με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του Μάρτη του ΄18. Η τριετία συμπληρώθηκε και όπως φαίνεται το «κάρμα» είναι τέτοιο που τον ξαναβάζει στα θεωρία της Τούμπας σε μια αναμέτρηση και πάλι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Ιβάν Σαββίδης θα μείνει για ένα διάστημα στην Ελλάδα. Και θα ασχοληθεί σοβαρά με τα θέματα του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος είναι που θα κληθεί άλλωστε να πάρει δύο μεγάλες αποφάσεις. Εκείνη για τον επόμενο τεχνικό διευθυντή. Και εκείνη για τον προπονητή: Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ανεβάσει τις μετοχές του μετά τις νίκες επί του Ολυμπιακού και του Άρη στα πλει-οφ. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Δικέφαλος θα συνεχίσει με τον Ουρουγουανό στον πάγκο του.

Είναι προφανές ότι εάν όντως ο Ιβάν Σαββίδης έρθει η Μεγάλη εβδομάδα θα είναι μεγάλη και για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ