Θα βλέπουν Σιδηρόπουλο και θα τρέχουν στο Μάντσεστερ… (vids)

Θα βλέπουν Σιδηρόπουλο και θα τρέχουν στο Μάντσεστερ… (vids)

Ο κορυφαίος της... εξυγίανσης, Τάσος Σιδηρόπουλος έγινε viral για το λάθος στην αλλαγή του Αγουέρο, όμως στο ίδιο γήπεδο πριν 7 χρόνια έχει γράψει ιστορία με μια επική γκάφα κατά της αγγλικής ομάδας που δεν θέλει ούτε να τον θυμάται...

O Τάσος Σιδηρόπουλος είναι αναμφίβολα το αγαπημένο «παιδί» της… εξυγίανσης, ο κορυφαίος για να βγάλει τη δουλειά εις πέρας. Ο Έλληνας ρέφερι που επιλέγετε σε ιδιαίτερα παιχνίδια στη Superleague για άγνωστους λόγους, ήταν το βράδυ της Τρίτης ο 4ος στον ημιτελικό της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Etihad». Θεωρητικά, είχε μια σχετικά εύκολη δουλειά, ενώ είχε δίπλα του μερικούς από τους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης, όπως ο Μπιορν Κάιπερς. Κι όμως ο Σιδηρόπουλος κατάφερε να γίνει viral και όλη η Γηραιά Ήπειρος να γελάει μαζί του.

Ο Έλληνας ρέφερι στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ η πρόκριση είχε κριθεί, σήκωσε τον φωτεινό πίνακα ώστε να περάσει ο Αγουέρο στο ματς αντί του Φόντεν. Μόνο που έκανε επική γκάφα και «χρέωσε» το νούμερο «9» (του Ζεσούς) στον Αργεντινό, ενώ φοράει το «10», με το βλέμμα του επιθετικού της Σίτι να τα λέει όλα. Για κακή τύχη του Έλληνα ρέφερι δεν γινόταν να μην το πιάσουν οι κάμερες και την ώρα της αλλαγής έγινε πανικός, με αποτέλεσμα να είναι viral σήμερα τόσο στην Αγγλία αλλά και στην Ευρώπη.

Ο Σιδηρόπουλος όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει λάθος σε αναμέτρηση της Σίτι στο Champions League. Για την ακρίβεια το χθεσινό ήταν… τίποτα μπροστά στο «έγκλημα» που είχε κάνει πριν επτά χρόνια στο ίδιο γήπεδο. Τότε ο Έλληνας ρέφερι ήταν άρχων του ματς της Σίτι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κατάφερε να τα κάνει μαντάρα, με τους ανθρώπους των πολιτών όποτε ακούν «Σιδηρόπουλος» να τρέχουν να γλιτώσουν…

Πιο συγκεκριμένα, ο… κορυφαίος της «εξυγίανσης» στη φάση του 77ου λεπτού το… μακρινό 2014 κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ των Ρώσων -που ήταν τελικά και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα- δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πόντους Βέρνμπλουμ, σε φάουλ που καταλόγισε υπέρ των Πολιτών. Η κίτρινη κάρτα δόθηκε στον Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς, με τον Έλληνα ρέφερι να μπερδεύει τους παίκτες, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της πρωταθλήτριας Αγγλίας, καθώς αν ο Βέρνμπλουμ, που έκανε το φάουλ, έπαιρνε αυτός την κίτρινη κάρτα, θα ήταν η δεύτερή του, με αποτέλεσμα η έκβαση του αγώνα να είναι διαφορετική.

Όσον αφορά μάλιστα το ίδιο ματς, ο Σιδηρόπουλος είχε αποβάλλει με άνεση δυο παίκτες της Σίτι με δεύτερες κίτρινες κάρτες, τον Φερναντίνιο στο 70′ και τον Τουρέ στο 81′. Όμως έκλεισε τα μάτια ή δεν είδε μια πεντακάθαρη κίτρινη στον Βέρνμπλουμ, κάτι που προκάλεσε και θύελλα αντιδράσεων στην Αγγλία, αφού στέρησε από τη Σίτι τρεις βαθμούς. Οι οπαδοί της Σίτι μετά το ματς και την ήττα ξεσπάθωσαν κατά του Έλληνα ρέφερι, τον οποίο μέχρι και σήμερα δεν θέλουν να τον βλέπουν, ενώ πλέον έχει 2/2 γκάφες σε ματς των πολιτών, με εκείνη του 2014 να στερεί πιθανότατα και βαθμούς από την ομάδα.

Δείτε την γκάφα με τον Αγουέρο:

Και την γκάφα το 2014 με το φάουλ του Βέρνμπλουμ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ