Αγόρασε σπίτι στα Νότια Προάστια και περιμένει την ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς

Αγόρασε σπίτι στα Νότια Προάστια και περιμένει την ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς

Η ΑΕΚ αναζητά τον ιδανικό αντικαταστάτη του Χιμένεθ, έχει ακούσει πολλά «όχι», αλλά ο Μιλόγεβιτς ολοένα και ανεβαίνει, έχοντας απευθείας επαφή με τον Μελισσανίδη και... μόνιμη κατοικία στην Αθήνα!

Οσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι Κιτρινόμαυροι είναι βουτηγμένοι στα προβλήματα έως τον λαιμό. Η νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ δυσκολεύει κι άλλο τα πράγματα. Με το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να είναι… do or die για την ευρωπαϊκή της παρουσία. Καθώς με ήττα, οι Πράσινοι «καβαλάνε» στην 4η θέση, έστω και με ισοβαθμία.

Οι «πληγές» της Ενωσης είναι ανοιχτές. Το ρόστερ είναι ανεπαρκές, τα προβλήματα πολλά. Οι αλλαγές παραπάνω από αναγκαίες. Με μεγαλύτερη «πληγή», βεβαίως, την άκρη του πάγκου. Εκεί όπου ο Μανόλο Χιμένεθ, παρά την οπισθοχώρηση στις ακραίες τοποθετήσεις του και παρά την πρόσφατη ασθενική διάψευση από την Ενωση, παραμένει υπ’ ατμόν. Και παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη σκάσει πολλά «όχι» από βασικούς υποψήφιους, η αναζήτηση συνεχίζεται.

Ποιος θεωρείται η πιο πιθανή λύση; Μα, φυσικά, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο οποίος είναι σταθερά ψηλά στη λίστα και εσχάτως υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι θα πάρει τη δουλειά. Μάλιστα, την υπόθεση «δένουν» και μια σειρά από εξελίξεις και αποκαλύψεις που αφορούν στον Σέρβο τεχνικό.

Κατ’ αρχάς η Μιλόγεβιτς έχει αποφασίσει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Και για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε σπίτι στα νότια προάστια. Σπίτι το οποίο χρησιμοποιεί πλέον ως μόνιμη κατοικία του. Καθώς δεν έχει καμία διάθεση να εγκατασταθεί μόνιμα στη Σερβία και το Βελιγράδι, αλλά στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, αποκαλύπτεται από απόλυτα διασταυρωμένες πηγές ότι ο Μιλόγεβιτς έχει απευθείας επαφές με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε συζητήσει με τον 51χρονο τεχνικό και όταν απολύθηκε ο Μάσιμο Καρέρα. Αλλά ο «Βλάντο» δεν είχε φύγει από την Αλ Αχλί και έτσι απάντησε αρνητικά. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ