10 μηνύματα στο fb της ΑΕΚ με αποδέκτη τον Τίγρη (pics)

10 μηνύματα στο fb της ΑΕΚ με αποδέκτη τον Τίγρη (pics)

Το κοινό της Ένωσης τα έχει πλέον ανοικτά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και τα social media της ΑΕΚ, το επιβεβαιώνουν.

Ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα χίλια, και την «αίσθηση» ενός γεμάτου ρόστερ ικανού να κάνει πρωταθλητισμό. Στα μισά του δρόμου όχι μόνο έχασε τον προσανατολισμό της, αλλά δεν εκτίμησε σωστά το μέγεθος του προβλήματος. Και κάπως έτσι: Πλέον φάτσα στον… γκρεμό. Η ΑΕΚ που απειλείται να χάσει τη θέση της στα κύπελλα Ευρώπης σε μια συνθήκη-καταστροφική. H χειρότερη ΑΕΚ από την επιστροφή της στην Super League και πέρα.

Και ενώ τα media και τέλος πάντων ο περίγυρος προσπαθούν να πείσουν ότι το πρόβλημα είναι ο –αντικαταστάτης- Μανόλο Χιμένεθ, και οι «ηττοπαθείς» ποδοσφαιριστές του; Το κοινό έχει διαφορετική γνώμη. Και την εκφράζει πλέον ανοιχτά στα social media της ΠΑΕ. Εκατοντάδες μηνύματα κάτω από κάθε ανάρτηση «ματς»: Και το χθεσινό με τον ΠΑΟΚ δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η τέταρτη σερί ήττα από τον Δικέφαλο σε ενάμιση μήνα. Ίσως τελικά και οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι.

Είναι προφανές ότι όλοι επιζητούν απαντήσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Για την τραγική διαχείριση της τελευταίας 3ετίας. Για τον τρόπο που μια ομάδα πρωταθλήτρια έδωσε τη θέση της σε ένα σύνολο που δεν μπορεί να εξασφαλίσει έστω μια θέση στην πρώτη 4άδα αυτής της Super league. Μια ομάδα με μεταγραφές αμφιβόλου αξίας, με μπάτζετ που δεν συνάδει σε πρωταθλητισμό. Και κυρίως: Μια ομάδα που έχει πάρει διαζύγιο με κανονικές ποδοσφαιρικές αποφάσεις.

«Κατσαπλιάδες»

«Ελπίζω από του χρόνου να σταματήσει αυτή η κακή εκνευριστική παράδοση με τους βόρειους. Έχω κουραστεί να με παίρνει τηλέφωνο ο μεσήλικας φίλος μου από τη Θεσσαλονίκη να με γλεντάει τα τελευταία 4 χρόνια 20 φορές γιατί μας κέρδισε. Άντε συμμαζέψτε αυτή την ομάδα που δεν έχει κερδίσει ντέρμπι δύο χρόνια θέλετε να μπείτε κ στο καινούργιο γήπεδο με τέτοιο ροστερ κατσαπλιάδες. Μελισσανίδη εφοπλιστής είσαι δεν ανακάλυψες τον Άρη του ποδοσφαίρου διαχειρίσου τα χρηματάκια και άσε τις κρίσεις των παικτών κ των μεταγραφών άλλου κ προφανώς όχι σε αυτούς που χεις τώρα γιατί Ντατσενκο μας τον παρουσιάζατε εθνική Βραζιλίας κ μας βγήκε εθνική Πακιστάν ένα απλό παράδειγμα από τα πολλά που μπορούν να ειπωθούν» γράφει ο Ντίνος.

«Μέχρι τον Ιωνικό»

«Ο Τίγρης για τα μπετά καλός είναι για κουμάντο στην ομάδα δεν κάνει είναι πολύ λίγος αντε στα τσακ… μας έβγαλες τα άντερα. Ακόμα και ο Αλαφούζος μας γλεντάει ε αυτό αν ξέρεις ελληνικά λέγετε κατάντια. Μέχρι τον Ιωνικό και πολλή σου είναι. Οι πίκρες θυμίζουν εποχή……. Ποιον να πρώτο θυμηθώ» συμπληρώνει ο Τάκης εμφανώς οργισμένος. «Απλά μας κουράσατε. Η ομάδα 3 Χρόνια τώρα κράζει ότι θέλει ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και ας έλεγαν αρκετοί σχετικοί με το άθλημα (άσχετοι) ότι θέλει χρόνο. Όποιος το κατέχει πραγματικά και έχει αντίληψη το καταλάβαινε. Βγει δεν βγει Ευρώπη, προσωπικά αδιαφορώ. Καλό καλοκαίρι και από Αύγουστο βλέπουμε πάλι, όχι ότι περιμένω τίποτα το τρομερό» παίρνει τη σκυτάλη ο Γιώργος.

«Ντρεπόμαστε»

Ο Γιάννης πάλι είναι μάλλον περισσότερο περιγραφικός. «Μας έχετε κάνει και ντρεπόμαστε να βγούμε απ’ το σπίτι μας αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει κυριολεκτικά προηγούμενο . Ας χαθεί η Ευρώπη ,στο ΔΙΑΟΛΟ η Ευρώπη σάμπως αξίζουμε να πάμε? Διώξτε τους ΟΛΟΥΣ αύριο το πρωί και ξεκινήστε χτίσιμο από το μηδεν , αυτό το πράγμα ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ – ΟΥΤΕ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ». «Μελισσανίδη έχεις κάνει την ΑΕΚ ομάδα της φαπας από ομάδες πού παλιότερα ερχόταν στο γήπεδο μας για να γλιτώσουν το τριμπαλο!!! Δρόμο μαζί με τον αρχηγό σου, τον Μάνταλο κ όλους τούς άμπαλους πού μάζεψες!!! Πέρσι του Ρώσου του χάρισες το champions league και φέτος και αυτός και ο Μαρινάκης σε έχουν στη… φάπα» λέει ο Στέλιος.

Ο Λιβάγια

Ένας άλλος φίλος της ΑΕΚ πάει την κουβέντα λιγάκι πιο πίσω. «Σας έφταιγε ο Λιβάγια» γράφει ο Peter θέλοντας να υπενθυμίσει ότι η Ένωση όχι μόνο δεν ενισχύθηκε στα μισά της χρονιάς όταν έδειχνε πλέον να έχει μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά επέλεξε να απομακρύνει από το ρόστερ της ίσως τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή της. Μια κίνηση που έγινε αποκλειστικά για να γλιτώσει η ΠΑΕ ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ. Όσα και τα χρήματα που ο Κροάτης θα έπαιρνε ως το τέλος της χρονιάς όταν και θα τελείωνε το συμβόλαιο του. «είναι ανώφελο πλέον……καλό καλοκαίρι και με καινούρια παλτά στην καρνταρομπα του χρόνου ξέρεις τίγρη εσύ…..!!» λέει ο Μιχάλης δείχνοντας ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ αυτή την εποχή. Το γεγονός ότι κανείς δεν πιστεύει πως η διοίκηση θα πατήσει στα αλήθεια το κουμπί της επανεκκίνησης. «Ο σβέρκος μας έχει γίνει μπλε από τις φάπες. Αν δεν σκοπεύετε να αλλάξετε τίποτα, τουλάχιστον βουλ… το και μη μας φλομώνετε με δήθεν μεταγραφικούς στόχους (που δεν κάνουν ούτε για τον Λεβαδειακό) οι οποίοι ΟΥΤΕ αυτοί θα έρθουν γιατί απλά θέλουν λεφτά… Απλά ΒΟΥΛ…. και συνειδητοποιείστε το μέγεθος της ντροπής που αισθανόμαστε!» είναι η τοποθέτηση ενός άλλου φίλου της ΑΕΚ. Ενδεικτική και αυτή.

Ούτε κρουαζιερόπλοιο

Το κορυφαίο μήνυμα πάντως ήταν μάλλον αυτό: «Κρουαζιερόπλοιο να βγει σφυρίζοντας στην πλάτη της άμυνας, Νεντελτσάρου – Σβάρνα χαμπάρι δεν θα πάρουν…. Υπάρχουν 6 παίχτες σε όλο το ρόστερ που όπροσπαθούν για την φανέλα και τον εαυτό τους…από αυτούς χθες ξεκίνησαν 2. Έτσι δεν νικάμε ούτε Πλατανιά». «Τον Ιανουαριο ολοι βλεπαμε εσυ εκλεινες τα ματια. Ωραιο οραμα εχεις για την ομαδα. Μας ξεφτίλισες και έγραψες τις πιο καταμαυρες σελιδες της ιστοριας μας» ρίχνει τους τίτλους τέλους ο Θωμάς.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ