Ο προπονητής της Παναχαϊκής, έβγαλε στη σέντρα τον Χαρδαλιά και την Super League 2

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, έβγαλε στη σέντρα τον Χαρδαλιά και την Super League 2

«Ας σταματήσουν τον Ιωνικό, όχι το πρωτάθλημα».

Σκηνές απείρου κάλους στον υπέροχο κόσμο της super league 2. Με τον Ιωνικό να κουβαλά μαζί του… το ιππικό σε ολόκληρη την Επικράτεια μέσα στην πανδημία θέλοντας να επιβάλλει το νόμο του και την Κυβέρνηση να παίζει… κρυφτό. Και ο Χαρδαλιάς που σήμερα θυμήθηκε να μας πει ότι θα διακόψει το πρωτάθλημα ενώ πρώτα έριξε το μπαλάκι στην ΓΓΑ. Και ο Αυγενάκης που για πολλοστή φορά δείχνει κατώτερος της περίστασης, προσπαθώντας με τη σειρά του να στείλει τις ευθύνες στην Πολιτική Προστασία.

Για την Super League 2 ως διοργανώτρια φυσικά ούτε λόγος. Η παρέα του… Λεουτσάκου έχει καταθέσει καιρό τώρα τα διαπιστευτήρια της. Σήμερα ενώ πέφτει το ξύλο της αρκούδας όλο τον χρόνο βγήκε να μας πει –μετά την απειλή του Χαρδαλιά για λουκέτο- πως « έχουν διενεργηθεί στις ομάδες 10.000 τεστ κορονοϊού σε διαπιστευμένα εργαστήρια και έχουν βρεθεί μόλις 23 θετικά κρούσματα. Ποσοστό της τάξης του 0,2%, το μικρότερο ίσως στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα». Στα φουσκωτά παλικάρια που δηλώνονται φροντιστές και βολτάρουν ανά την Ελλάδα όμως δεν μας είπε ο Λεουτσάκος, αν κάνουν τεστ.

Τέλος πάντων. Ο μόνος που είχε το σθένος να πει δύο πράγματα αληθινά σήμερα για αυτό το χάλι είναι ο Χρήστος Καραπίτσος. Ο προπονητής της Παναχαϊκής. Τελείωσε το ματς με τα Τρίκαλα και τον ρώτησαν την άποψη του για τα περί διακοπής λίγο πριν το φινάλε. Τι είπε ο άνθρωπος; Την αλήθεια. Ότι το πρόβλημα δεν το δημιουργούν πολλοί ,αλλά ένας .Ο πρωτοπόρος Ιωνικός. Το αγαπημένο παιδί της «εξυγίανσης». «Αν κουβαλάει φιλάθλους από εδώ κι από εκεί ο Ιωνικός ας σταματήσουν τον Ιωνικό. Πρέπει να την πληρώσουν όλες οι ομάδες; Τι σχέση έχουμε εμείς;» αναρωτήθηκε ο Καραπίτσος δίχως φυσικά να περιμένει καμία απάντηση. « Να προσέξουν τι αποφάσεις θα πάρουν ώστε να μην διακοπεί πάλι το πρωτάθλημα. Μπορούμε να σκεφτούμε διάφορους λόγους που θέλουν να το κάνουν αυτό, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά. Να εστιάσουν εκεί που υπάρχει το πρόβλημα. Δεν ξέρω πώς μπορεί να επηρεαστεί η Παναχαϊκή. Η λογική λέει ότι δεν θα υπάρξει τέτοια απόφαση», πρόσθεσε.

Βουνό το δίκιο του. Γιατί ακριβώς το συζητάμε; Και τι κάνει η Κυβέρνηση και ο συνεταιρισμός απέναντι σε ένα φαινόμενο που κατ εξακολούθηση λαμβάνει χώρα από την έναρξη της σεζόν; Και είναι και το άλλο. Αν σταματήσει το πρωτάθλημα με πρώτο τον Ιωνικό (όπως είναι σήμερα) τότε τι θα γίνει; Θα επιβραβευθεί και όλας η ομάδα της Νίκαιας με απευθείας εισιτήριο για την άνοδο;

Εδώ η υπόθεση σηκώνει Εισαγγελείς. Και τον ποδοσφαιρικό για τα «φουσκωτά» παιδιά της ομάδας των φροντιστών. Και γενικό μιας και καταπατώνται όλοι οι κανόνες σε καιρούς πανδημίας. Το πρόβλημα είναι μεγάλο, αλλά είναι συγκεκριμένο. Αν θέλουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, τότε γιατί στα αλήθεια το συζητάμε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ