Ολυμπιακός : Ο Γκαρθία πάει με την κοινή λογική

Ολυμπιακός : Ο Γκαρθία πάει με την κοινή λογική

Ο Όσκαρ Γκαρθία πήγε τελικά σε μια ενδεκάδα με σκοπό να καμουφλάρει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα και να σπεκουλάρει στις όποιες αδυναμίες του ΠΑΟΚ. 

Τίποτα το εξεζητημένο ή το παράδοξο από τις επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Ο κόουτς των ερυθρολεύκων αν και όλη την εβδομάδα πέρασαν πολλά από το μυαλό του, πήγε τελικά σε μια εντεκάδα με σκοπό να καμουφλάρει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα και να σπεκουλάρει στις όποιες αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Επανέρχεται ο Λεονάρντο Κούτρης προφανώς γιατί ο Γκαρσία ποντάρει στις φυσικές δυνάμεις του ομογενούς νεαρού που του επιτρέπουν ταχύτερες επιστροφές.

Ρισκάρει εδώ διότι ο Κούτρης υστερεί σε σωστές αμυντικές τοποθετήσεις. Η επιλογή του Πάρντο δεξιά έχει να κάνει με τον Βιεϊρίνια. Ο κόουτς θέλει να περιορίσει τα ανεβάσματα του Πορτογάλου από έναν παίκτη που έχει μεγαλύτερη αμυντική προσήλωση από τον Μάριν. Ταυτόχρονα θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Κολομβιανόυ εφόσον υπάρξουν προϋποθέσεις για γρήγορο παιχνίδι σε ανοικτούς χώρους.

Η επιστροφή του Ρομαό είναι απολύτως φυσιολογική όπως και αυτή του Σισέ στην θέση του άπειρου και ασταθούς Νικολάου. Η παραμονή του Οφόε στο βασικό σχήμα που συνεπάγεται ότι ο Φορτούνης θα καθίσει στον πάγκο είναι απολύτως λογική την στιγμή που ο Έλληνας διεθνής χαφ δεν είναι καιρό τώρα στην καλύτερή του κατάσταση.

Το σύστημα ανάπτυξης είναι 4-2-3-1 και η πρόθεση του Γκαρθία είναι να μην κλειστεί πίσω στην αρχή αλλά να πιέσει ψηλά και να κλέψει μπάλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ