Θαύμα: Ο Ιωνικός έγινε… Μπαρτσελόνα! (Pic)

Θαύμα: Ο Ιωνικός έγινε… Μπαρτσελόνα! (Pic)

Επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδα Μπαρτσελόνα! Το θαύμα του Ιωνικού το ζήσαμε στη Ρόδο! Ο Βασίλης Δεκαρικος έχει και αυτό το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Φαγωθήκατε καλέ με την πτώση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και διάφορα τέτοια κλασικά και εικογραφημένα. Δεν βλέπετε μπροστά σας το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος θα σας ανοίξω τα ματάκια.

Λογοτιμίτικα που λέει και ο Τίγρης για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε… mood του θέματος που αποκαλύπτω! Διαγόρας με Ιωνικό για τα πλει οφ της Σούπερ Λιγκ 2.

Ζουμε μεγάλες στιγμές αναγνώστες μου στο όμορφο νησί της Ρόδου. Ζουμε το μεγαλείο μιας ομάδας που πλέον βρίσκεται δίπλα δίπλα με την κορυφαία Μπαρτσελόνα! Ναι καλά διαβάσατε γατάκια!

Ο Ιωνικός είναι η Μπαρτσελόνα της χώρας μας. Θαύμα, θαύμα, θαύμα! Ποιος Μέσι και κουραφέξαλα! Ιωνικάρα λέμε, δεν μασάει πουθενά. Πρώτος στα ντου (sic) πρώτος και στις επικές ανατροπές. Κάνοντας τις στοιχηματικές να τρομάζουν στο άκουσμα του. Δείτε το θαύμα μόνοι σας.

Στο 17 και κάτι ψιλά, ότι έχει μειώσει η αρμάδα της Νίκαιας. Διαγόρας – Ιωνικός 2-1 λέει το καντράν και το διπλό πληρώνει με 1.09! Θα πηδηχτώ από το παράθυρο! Ούτε η Μπαρτσελόνα λέμε τώρα. Επόμενο γκολ Ιωνικός 1.02, βαστάτε Τούρκοι τα άλογα! Ιωνικός θα τρελαθώ ένα πράγμα για την παγκόσμια πρωτοτυπία του θαύματος της Ρόδου.

Μα καλά είναι τόσο εκτός οι στοιχηματικές; Μπα… Διαγόρας- Ιωνικός 2-3 βλέπεις και καταλαβαίνεις. Ποτε; Στο ημίχρονο! Τρέλα με την Ιωνικάρα, την Μπαρτσελόνα της Ελλάδας. Βλέπεις στο 53ο λεπτό 2-4 και δεν κρατιέσαι!

Και όταν το 3-4 γίνεται λίγο μετά δεν μασάς, γιατί η Μπάρτσα της Νίκαιας είναι σίγουρο πως θα κάνει το 3-5. Και το κάνει!
Επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο στα καλύτερά του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ