Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Είναι καμένα λάδια, δεν τα βάζεις σε νέο αυτοκίνητο». Νοστράδαμος 2021...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρώτος στα λόγια. Μόνο…

«Για τα προηγούμενα πρωταθλήματα, όλοι ξέρουμε…» είπε ο Τίγρης αφήνοντας υπονοούμενα για τον Ολυμπιακό. Στα λόγια το γύρισε και πάλι ο Μελισσανίδης γιατί στις πράξεις και στα δικαστήρια διασύρθηκε. Ότι μπορεί ο καθένας.

Πρώτος στα λόγια. Μόνο… | to10.gr

«Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα που το πήρε. Όπως το πήρε και πέρυσι. Άξιζαν να το πάρουν. Για τα προηγούμενα δε λέω τίποτα. Όλοι ξέρουμε…». Μάλιστα. Ο Τίγρης παραδέχθηκε δημόσια πως δύο χρόνια τώρα ο Ολυμπιακός δίκαια κυριαρχεί στην Ελλάδα παίρνοντας τα πρωταθλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίλησε και για τον Μαρτίνς την στήριξη του και την δουλειά του που φέρνει αποτελέσματα. Για τα δύο χρόνια λοιπόν ο Τίγρης δίνει το «οκ»… Για τα προηγούμενα, είπε ο Τίγρης, όλοι ξέρουμε… Με νόημα φαντάζομαι. Και τον έχω και εικόνα μπροστά μου. Τι να ξέρουμε άραγε; Πέταξε το υπονοούμενο ο Τίγρης! Ουάου που έλεγε και ο Βαρουφάκης.

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Και καλά πως ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα, φαντάζομαι όχι και τα 44 προηγούμενα, αλλά κάποια από αυτά που θεωρεί ο Τίγρης με το γερακίσιο μάτι και τις… άκρες που έχει, δεν τα πήρε δίκαια!

Και έρχομαι εγώ και θυμάμαι. Κάτι Γεωργέες που έκαναν καταγγελίες μετά τον Τίγρη, κάτι Φύσσες, κάτι αόρατες κατηγορίες, κάτι μου είπαν, του είπαν, σου είπαν. Κάτι τα ξέρει όλος ο κόσμος, κάτι έτσι πιστεύω εγώ, αοριστολογίες και μυθεύματα. Θυμάμαι πόσο καμπόσοι στα λόγια ήταν όλοι τους, και δεν μιλάω στα «εκτελεστικά αποσπάσματα» και τους.… λαλάκηδες, αλλά στους πρωτοκλασάτους, να καλή ώρα σαν τον Τίγρη. Σίγουρος ήταν, όλοι ξέρετε έλεγε και καθάριζε. Όπως το πέταξε και τώρα που πηγαίνει από αποτυχία σε αποτυχία και ψάχνει κάτι για να σταθεί.

Όλοι ήταν καμπόσοι στα λόγια. Όταν όμως ήρθε η ώρα των αποδείξεων, όταν έπρεπε αυτά που πιστεύεις και… ξέρεις να τα αποδείξεις στο δικαστήριο, ποινικό και αθλητικό μήπως θυμάστε τι έγινε; Όλοι ξέρουν, Τίγρη μου τι έγινε. Έμειναν στα λόγια. Γιατί οι αποφάσεις των δικαστηρίων ήταν κόλαφος για τους σκευωρούς, για αυτούς που… ήξεραν. Το παραμικρό μεμπτό για όσους προσπάθησαν να κρατήσουν σε ομηρία.

Και έρχεται τώρα ο Τίγρης να πει πως… όλοι ξέρουμε για τα προηγούμενα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Αυτά που οι διαφορές ήταν συνήθως διψήφιες, ακόμη και πάνω από 20 βαθμούς, για αυτά που συνήθως το έπαιρνε από τον Νοέμβριο, για αυτά που η ΑΕΚ απουσίαζε δύο χρόνια καθώς έκανε… τουρ σε Γ΄ και Β΄ Εθνική γιατί ο «όλοι ξέρουμε» Δημήτρης Μελισανίδης την είχε ρίξει για να γλιτώσει τα χρέη και να την πάρει όπως αυτός ήθελε. Παρά τον διασυρμό της Γ΄ Εθνικής.

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε…

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από