Με ποιον προπονητή είδε τον τελικό του Κυπέλλου ο Τίγρης

Με ποιον προπονητή είδε τον τελικό του Κυπέλλου ο Τίγρης

Το ραντεβού που αλλάζει τα δεδομένα, οι παρευρισκόμενοι και το 48ώρο των οριστικών αποφάσεων για τον πάγκο της ΑΕΚ.

«Σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς». Τάδε έφη πριν από λίγο σέρβικο δημοσίευμα. Προφανώς με καλή πληροφόρηση. Προφανώς γνωρίζοντας πως ο Βλάνταν όχι μόνο έχει μιλήσει με ανθρώπους της ΑΕΚ τηλεφωνικά. Αλλά τα έχει πει και από κοντά μαζί τους. Και όχι με… όποιους κι όποιους. Αλλά με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Βράδυ Σαββάτου ήταν. Πριν από δύο μέρες. Το βράδυ του τελικού του Κυπέλλου. Αν η ΑΕΚ είχε προκριθεί επί του ΠΑΟΚ; Ο Τίγρης θα βρισκόταν στο ΟΑΚΑ. Αλλά η ΑΕΚ έμεινε μακριά από τους στόχους της. Και ο Μελισσανίδης… γέμισε το βράδυ της 22ας Μαΐου με ένα σημαντικό ραντεβού.

Στο ίδιο τραπέζι έκατσαν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος και φυσικά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δεν είδαν τον τελικό. Είχαν να συζητήσουν πολλά πράγματα οι τέσσερίς τους. Σε μια συνάντηση που το κλίμα ήταν παραπάνω από πολύ καλό. Σε μια συζήτηση που κινήθηκε γύρω από πολλά. Από το ρόστερ, τον σχεδιασμό, το τι έχει συμβεί, το τι θα ήθελαν να αλλάξει.

Με ποδοσφαιρικές ιδέες, με πρότζεκτ, με πλάνο. Με τις φιλοδοξίες του καθενός απ’ όσους βρίσκονταν στο τραπέζι. Τι δεν έπεσε πάνω σε αυτό; Τα χρήματα. Το ραντεβού μεταξύ Μελισσανίδη και Μιλόγεβιτς δεν είχε συζήτηση για λεφτά, αλλά για όλα τα υπόλοιπα. Και σε όλα τα υπόλοιπα και οι δύο πλευρές έδειξαν να βρίσκονται σε ένα πολύ καλό πεδίο συνεννόησης.

Διαβασμένοι λοιπόν οι Σέρβοι που μίλησαν το απόγευμα για διαπραγματεύσεις, που βρίσκονται στην τελική ευθεία. Αυτό σημαίνει τελική ευθεία. Τα έχουμε βρει στα… γύρω – γύρω και μένουν μόνο τα λεφτά. Σημαντικό, αλλά εδώ που έφτασε η συζήτηση όχι ικανό για να χαλάσει το deal.

Γιατί δεν έχει επικυρωθεί; Λόγω Ρεμπρόφ. Επί της ουσίας, μόνο ο Ουκρανός από μόνος του μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα και να μην έχουμε… γάμο μεταξύ ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς. Ο Ρεμπρόφ ήταν και είναι ένα κλικ πιο πάνω στην κουβέντα της ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του Χιμένεθ.

Στην τελευταία επαφή που υπήρξε ο ατζέντης του πρώην σπουδαίου στράικε είπε ότι προσπαθούν να πάρουν τα χρήματα από τη Φερεντσβάρος. Και να μην επιτρέψουν στους Ούγγρους να τους… φεσώσουν και να μην τους δώσουν όλα τα λεφτά που δικαιούνται. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι κερδίζει χρόνο γιατί ερίζει για τον πάγκο της Εθνικής Ουκρανίας. Και κάπως έτσι ο Μιλόγεβιτς είναι ένα βήμα πριν από το να φορέσει την κιτρινόμαυρη φόρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ