O πανικός του ΠΑΟΚ, η αστεία διάψευση και τα έτοιμα βίντεο

O πανικός του ΠΑΟΚ, η αστεία διάψευση και τα έτοιμα βίντεο

Δεν περίμεναν στον ΠΑΟΚ πως θα διαρρεύσει το πλάνο που είχαν καταστρώσει πριν τον τελικό για το τέλος του Γκαρσία και τον ερχομό του Λουτσέσκου. Και τα έκαναν μαντάρα…

Έτρεχαν και δεν έφταναν στον ΠΑΟΚ από χθες όταν και διέρρευσε το πλάνο που είχαν καταστρώσει εδώ και καιρό για τη νέα σεζόν. Για το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία και για την επιστροφή στο παρελθόν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Είχαν στο μυαλό τους να το πάνε χαλαρά το θέμα ώστε να έχουν τις λιγότερες και όσο πιο ελεγχόμενες αντιδράσεις γίνεται καθώς ήξεραν πως το άδειασμα στον «επαναστάτη» Πάμπλο θα έφερνε, όπως και έφερε, κράξιμο από τους οργανωμένους.

Ένας επιπλέον λόγος άλλωστε της κατρακύλας του Πάμπλο Γκαρσία μετά τον τελικό με τις χυδαιότητες και τις βρισιές κοινού χούλιγκαν ήταν όπως αποδεικνύεται και αυτός. Πίστευε ο Γκαρσία πως μπορεί με «όπλο» τον κόσμο μετά την αναπάντεχη κατάκτηση του κυπέλλου να αλλάξει τα δεδομένα. Δεδομένα που ήξερε και ο ίδιος εξ ου και η έκρηξη του μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τούμπα.

Ήξερε πως έχει «τελειώσει» και έπαιζε ότι χαρτί είχε στα χέρια του. Η συμφωνία όπως αποκαλύφθηκε άλλωστε του Ιβάν με τον Λουτσέσκου προϋπήρχε αρκετό καιρό. Με τον Λουτσέσκου να βλέπει πως τελικά δεν του κάθεται η Ιταλία που θα ήθελε, να έχει βγει από το παιχνίδι η ΑΕΚ, και να επιλέγει την σιγουριά του ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ είχαν προγραμματίσει να πάνε σε αυτή την αλλαγή όσο πιο ομαλά γίνεται. Όμως τους έσπασε, και άσχημα μάλιστα, το θέμα και πάνω στον πανικό τους τα έκαναν μαντάρα! Είναι χαρακτηριστικό πως τα δικά τους ΜΜΕ και της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας προσπαθούσαν να ρίξουν χθες το θέμα. Επισήμως μάλιστα ο ΠΑΟΚ έφτασε να διαψεύσει το θέμα Γκαρσία-Λουτσέσκου.

Και λίγες ώρες μετά να ακολουθήσει το σόου του ραντεβού με τον Γκαρσία που υποτίθεται θα έπαιζε ρόλο για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ενώ όλα ήταν έτοιμα από καιρό, όπως και τα promo βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το αποχαιρετιστήριο στον Πάμπλο Γκαρσία και το καλωσόρισμα στον Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ