Παναθηναϊκός: Το ψάξιμο για γκολκίπερ, το ερωτηματικό «Διούδης» και ο Καρνέζης

Παναθηναϊκός: Το ψάξιμο για γκολκίπερ, το ερωτηματικό «Διούδης» και ο Καρνέζης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επεξεργάζεται τα δεδομένα για την εστία του Τριφυλλιού και οι μεταβλητές είναι πολλές.

Για τη δύσκολη εξίσωση στην εστία πρέπει να αποφασίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος εξετάζει κατά πόσο θα ήταν αναγκαία η προσθήκη ενός έμπειρου τερματοφύλακα, ειδικά εάν δεν πουληθεί ο Σωκράτης Διούδης.

Η λογική των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ήταν να συνεχίσουν με την τριάδα Διούδης – Χριστογεώργος – Ξενόπουλος, αφού όλοι ανανέωσαν φέτος τα συμβόλαια τους. Αλλά ο Γιοβάνοβιτς επεξεργάζεται τα δεδομένα, αφού η χρόνια πάθηση στη μέση που ταλαιπωρεί τον Διούδη του προκαλεί αμφιβολίες.

Από την άλλη, ο Χριστογεώργος ανανέωσε με την προοπτική να αποτελεί τον δεύτερο τερματοφύλακα και όχι να συμπληρώνει την τριάδα. Εξυπακούεται πως αν έρθει προσφορά για τον Διούδη, ο οποίος φέτος έχει καθιερωθεί και στις κλήσεις του Τζον Φαν Σιπ στην Εθνική Ελλάδας, τότε θα αντικατασταθεί με βασικό τερματοφύλακα. Αλλά τέτοια προοπτική δεν έχει προκύψει τουλάχιστον για την ώρα.

Στο μεταξύ, ο Ορέστης Καρνέζης όταν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡΤ FM και τόνισε ότι δεν έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Ελλάδα. Πάντως, ο πρωταθλητής Γαλλίας με τη Λιλ Καρνέζης, ψάχνει μία ομάδα που θα παίξει, αφού στο Σαμπιονά κινήθηκε μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Για την ώρα, η επιλογή του Παναθηναϊκού δεν παίζει ιδιαίτερα στο μυαλό του έμπειρου γκολκίπερ, αλλά κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί στη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν φύγει ο Διούδης, βλέπουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ