Το σκάνδαλο της Χαλκίδας και το «τσουβάλιασμα» από τα «παπαγαλάκια»

Το σκάνδαλο της Χαλκίδας και το «τσουβάλιασμα» από τα «παπαγαλάκια»

Τα όσα ασύλληπτα συνέβησαν στη Χαλκίδα και τον αγώνα Χάντμπολ της ΑΕΚ δεν έχουν προηγούμενο. Όσο και αν ανέλαβαν «εργολαβία» οι γνωστοί – άγνωστοι…

Μέχρι χθες ξέραμε πως οι αγώνες στην Ελλάδα γίνονται λόγω κορωνοϊού κεκλεισμένων των θυρών. Χθες μάθαμε πως οι αυστηρές αποφάσεις της πολιτείας δεν ισχύουν για όλους. Ή για την ακρίβεια δεν θεωρούν κάποιοι απαραίτητο να τους ακολουθούν. Όσα συνέβησαν στην Χαλκίδα και τον ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ με την παρουσία πάνω από χίλιους οπαδούς της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο, σε ένα άνευ προηγούμενου οργανωμένο και επίσημο κορωνο-πάρτι, δεν έχουν προηγούμενο.

Οι εικόνες και τα βίντεο μιλούσαν από μόνα τους. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς μάσκες. Σε ένα μικρό κλειστό γήπεδο όλα αυτά.

Και αντί να βρεθεί κάποιος και να ζητήσει ένα συγγνώμη για όσα απαράδεκτα συνέβησαν, τα οποία και έφεραν την αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, βγήκαν τα «παπαγαλάκια» να «τσουβαλιάσουν» τους πάντες προσφέροντας τις γνωστές υπηρεσίες τους για άλλη μια φορά.

Μας είπαν και μας έγραψαν πως τώρα θίχτηκε η πολιτεία και υπάρχουν αντιδράσεις ενώ όταν για υπήρχε κόσμος του Ολυμπιακού έξω από το Καραϊσκάκη, κατά την απονομή του τροπαίου στην ποδοσφαιρική ομάδα, δεν μίλησε κανείς.

Αν δηλαδή δεν το καταλάβατε, ξανά ο Ολυμπιακός τους φταίει. Από συνήθεια πλέον εκτίθενται συνεχώς.

Τα «παπαγαλάκια» και οι γνωστοί-άγνωστοι, δήθεν αντικειμενικοί της ενημέρωσης συγκρίνουν ανόμοια πράγματα απλά και μόνο για να υπερασπιστούν και να προσπαθήσουν να εξισώσουν τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στην Χαλκίδα.

Συγκρίνουν από την μια συγκέντρωση του κόσμου σε κλειστό γήπεδο με συγκέντρωση σε ανοικτό χώρο.

Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι αυτό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ως γνωστόν, είχε βγάλει επίσημη ανακοίνωση που τόνιζε πως κανείς δεν θα βρεθεί στο γήπεδο για την φιέστα. Και έτσι συνέβη. Ούτε ένας οπαδός δεν βρέθηκε στην φιέστα ενώ ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει πως και έξω από το Καραισκάκη, που δεν είναι δικιά τους έτσι και αλλιώς η ευθύνη, δεν πρέπει να βρεθεί κανείς.

Λένε επίσης για την περσινή φιέστα ξεχνώντας πόσο διαφορετικά ήταν τότε τα πράγματα. Ούτε μάσκες υπήρχαν, ούτε περιορισμοί όπως τώρα, ούτε απαγορεύσεις με τα κρούσματα να βρίσκονται σε διψήφιους αριθμούς.

Οι ίδιοι βεβαίως που τώρα ψάχνουν από κάπου να πιαστούν «τσουβαλιάζοντας» τα πάντα, δεν είχαν δει, δεν είχαν ακούσει, δεν είχαν παρατηρήσει, ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ παραμονές του τελικού κυπέλλου άνοιξε την πόρτα της Τούμπας και επέτρεψε σε εκατοντάδες οπαδούς του να δουν την προπόνηση της ομάδας, μαζικά.

Αλλά ως γνωστόν η «ομάδα-κρούσης» στην… ενημέρωση είναι κοινή, για αυτό και το… ξέχασαν τότε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ