Ο πρώτος που «τελείωσε» τον Γκαρσία…

Ο πρώτος που «τελείωσε» τον Γκαρσία…

Πολύ πριν ο Πάμπλο το μάθει και ξεσπάσει, πριν καν τον τελικό κυπέλλου. Ο άνθρωπος που είπε στον Ιβάν να φέρει άλλο προπονητή…

Θα μπορούσε το θέμα να είχε τίτλο: Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα. Στην υπερβολή του τουλάχιστον. Στην τελική δεν πρόδωσε κανένας κανένα. Απλά είπε αυτά που πίστευε πως είναι καλύτερα για την ομάδα του.

Απλά και καθαρά. Τώρα αν αυτά έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις είναι άλλο θέμα. Πάμε όμως στο… παρασύνθημα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πίστευε πως κρατά την τύχη στα χέρια του. Το πίστευε έως ότου φτάσουν στα αυτιά του οι πληροφορίες για τα ραντεβού με τον Λουτσέσκου. Για αυτό και η έκρηξη μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τούμπα.

Ήλπιζε πως έστω στο φινάλε με την ανέλπιστη κατάκτηση του κυπέλλου θα μπορέσει να «γραπωθεί» από την καρέκλα ως Κυπελλούχος. Και ως… ΠΑΟΚάρχης που το έπαιξε με το παραλήρημα και την κατρακύλα με ύβρεις και χειρονομίες.

Ο Γκαρσία που έμαθε αργά πως όλα είχαν τελειώσει για τον ίδιο καιρό πριν και μάλιστα με ανθρώπους που εμπιστευόταν να παίζουν κομβικό ρόλο.

Και να «τελειώνουν» τον Πάμπλο όταν ο Ιβάν ζήτησε την άποψη τους. Ο Σαββίδης απομονωμένος στο Ροστόφ δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα για όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Και όπως φαίνεται δεν εμπιστεύεται και απόλυτα όσους έχει αφήσει να «τρέχουν» την ομάδα. Και με το δίκιο του εδώ που τα λέμε.

Ο Σαββίδης λοιπόν ρώτησε αρκετό καιρό πριν πάρει την τελική του απόφαση να «τελειώσει» τον Γκαρσία και να στραφεί σε άλλη λύση, με τον Λουτσέσκου τέλος να επιστρέφει, τον πιο έμπιστο του άνθρωπο μέσα στην ομάδα.

Τον άνθρωπο που ο ίδιος επί της ουσίας κράτησε στον ΠΑΟΚ με το έτσι θέλω. Ο Βιειρίνια, περί ου ο λόγος, ήταν αυτός που στην κουβέντα που είχε με τον Σαββίδη εξέφρασε την άποψη πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πορευτεί με άλλο προπονητή. Το αν τότε είχε βγει στο προσκήνιο η περίπτωση του Λουτσέσκου και ο Σαββίδης μπήκε στη διαδικασία να το αποκαλύψει στον αρχηγό του ΠΑΟΚ δεν είναι ξεκάθαρο.

Ξεκάθαρη ήταν η άποψη του Βιειρίνια προς τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Μια άποψη που έπαιξε τον ρόλο της στην τελική απόφαση του Σαββίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ