Στη… σέντρα το καταστατικό της ΕΠΟ!

Στη… σέντρα το καταστατικό της ΕΠΟ!

Καταγγελία του προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας, Παναγιώτη Καρρά στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τις αλλαγές που ποτέ δεν ψηφίστηκαν

Βόμβα μεγατόνων από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας, Παναγιώτη Καρρά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας κατέθεσε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας για παράνομες αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ. Μάλιστα, φέρεται να έχει ατράνταχτα στοιχεία πως άλλα ψηφίστηκαν και διαφορετικές αλλαγές εστάλησαν στο Ειρηνιδικείο, το οποίο, σύμφωνα με τα ισχύοντα, ενέκρινε το καταστατικό, μετά την τακτική ΓΣ της Ομοσπονδίας που διεξήχθη στον Ιούνίο.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Καρράς έχει εντοπίσει ότι στη σύγκριση του κειμένου που ψηφίστηκε στη Συνέλευση, σε σχέση με αυτό που εστάλη στο Ειρηνοδικείο έχουν αλλάξει όχι μόνο λέξεις -με συνέπεια να αλλοιώνεται το νόημα των όσων πραγματικά ψηφίστηκαν- όχι μόνο ολόκληρες προτάσεις, αλλά ακόμη και άρθρα! Ενα εξόχως σοβαρό ζήτημα που θα κληθεί να διερευνήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία διαθέτει και ερευνητικό τμήμα, πριν η υπόθεση φτάσει στην εκδίκασή της.

Ολα αυτά έγιναν επί θητείας της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, δηλαδή πριν από την εκλογή της διοίκησης Γραμμένου, όμως δεν αποκλείεται η… μπάλα να πάρει ακόμη και τις εκλογές, καθώς λέγεται ότι έχει αλλοιωθεί και άρθρο του καταστατικού που έχει σχέση με την εκλογή των αναπληρωματικών συμβούλων της ομοσπονδίας! Ο Παναγιώτης Καρράς προχώρησε στην καταγγελία, αφού πρώτα απηύθυνε ερώτημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας αν είναι αρμόδια, λαμβάνοντας καταφατική απάντηση. Ετσι προχώρησε στην καταγγελία για τις… αλχημείες στο καταστατικό.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Πλέον αναμένονται εξελίξεις, οι οποίες θα έχουν σχέση και με την απόδοση ευθυνών. Είτε σε μέλη της ΠΔΕ, είτε σε υπαλλήλους που εξακολουθούν να «ζουν και να βασιλεύουν» και επί διοίκησης Γραμμένου. Οι παράγοντες κινδυνεύουν με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, οι δε υπάλληλοι μέχρι και με διαθεσιμότητα.

Ηδη, η ανησυχία κάποιων ήταν έκδηλη από χθες, μόλις πληροφορήθηκαν από το πρωτόκολλο την καταγγελία του προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας, ο οποίος διατείνεται ότι δεν πρόκειται να αφήσει την υπόθεση να λιμνάσει, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να προβεί και σε άλλες ενέργειες, πάντα με αφορμή τις αλχημείες που διαπίστωσε στο καταστατικό.

Το… κεφάλαιο αυτό ο Παναγιώτης Καρράς το άνοιξε στην εκλογική ΓΣ της ΕΠΟ. Εκεί διατύπωσε τις καταγγελίες και είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, Ιωάννης Δρόσος παραδέχθηκε σε πηγαδάκι ότι «εγώ τους είπα να τσεκάρουν δυο και τρεις φορές την κάθε λέξη», χωρίς να προχωρήσει περισσότερο. Αν αληθεύει η συγκεκριμένη πληροφορία τότε, πολλά μπορούν να γίνουν.

Πάντως, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας θα ξεκινήσει να καλεί από παράγοντες της Διοικούσας της ΕΠΟ, μέχρι και υπαλλήλους που είχαν εμπλοκή στην υπόθεση του καταστατικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ