Η ελληνική πρόταση στον Αντράντα της Αλντοβίσι και η… ΑΕΚ (vid)

Η ελληνική πρόταση στον Αντράντα της Αλντοβίσι και η… ΑΕΚ (vid)

Ο Αργεντινός επιθετικός και συμπαίκτης του Ινσούα το τελευταίο εξάμηνο, φέρεται να έχει προσφορά από τη χώρα μας.

Η ΑΕΚ συνεργάστηκε με την ΑΕΚ στον δανεισμό του Εμάνουελ Ινσούα και υπάρχει μεταξύ τους επικοινωνία. Για αυτό και η Ένωση είναι η πρώτη που έρχεται στο μυαλό, στην πληροφορία που μεταφέρει η ιστοσελίδα «lacapitalmdp.com» για τον Φεντερίκο Αντράντα.

Πρόκειται για τον 27χρονο Αργεντινό στράικερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Αλντοβίσι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2021. Οι άνθρωποι της Αλντοβίσι είχαν μία επαφή με τον Αντράντα για μάθουν τις προθέσεις του και κατάλαβαν ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει. Αν είναι εφικτό και άμεσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχεντίνος Τζούνιορς, Γοδόι Κρουζ και Εστουντιάντες έχουν προσεγγίσει ανεπίσημα τον Αντράντα, ο οποίος από την 1η Ιουλιου έχει το δικαίωμα να υπογράψει ως ελεύθερος.

Όμως, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μία ομάδα από την Ελλάδα έχει μιλήσει με την πλευρά του Αντράντα και η Αλντοβίσι φέρεται να είναι ενήμερη. Ακόμα, υπάρχει μία κρούση και από το Μεξικό.

Ο Αντράντα φέτος έπαιξε σε 13 ματς με την Αλντοβίσι και σκόραρε 6 γκολ.

Τώρα, εάν ενδιαφέρεται η ΑΕΚ και θα συζητήσει με την Αλντοβίσι για μία πιθανή ανταλλαγή με τον Ινσούα και τον Αντράντα, είναι ένα άλλο σενάριο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ