Η δικαίωση για τη διακοπή στην Τούμπα και το ξεκάθαρο μήνυμα στους διαιτητές

Η δικαίωση για τη διακοπή στην Τούμπα και το ξεκάθαρο μήνυμα στους διαιτητές

Η ΚΕΔ «τάπωσε» όσους υποστήριξαν ότι ο Αρετόπουλος δεν ενήργησε σωστά στην Τούμπα κλείνοντας το φύλλο αγώνα για τον τραυματισμό του Γκαρθία. Απάντησε με τον ορισμό του στο παιχνίδι ΑΕΚ-Πανιώνιος της 24ης αγωνιστικής.

Και κλάμα οι σύγχρονοι «Μακεδονομάχοι». Μόλις διάβασαν τους ορισμούς των διαιτητών στα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής. Αμέσως πριν από το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ είδαν το όνομα του. Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Διαιτητής στο ΑΕΚ-Πανιώνιος που θα γίνει την Κυριακή. «Πλάκα με κάνεις Περέιρα» θα σκέφτηκαν. Προφανώς άλλα προσδοκούσαν. Μέσα στην αγωνία και την παραζάλη τους ενδεχομένως θεωρούσαν δεδομένη την τιμωρία του ρέφερι. Ναι, σε λέω. Μπορεί να την είχαν συμπεριλάβει στον φάκελο της υπεράσπισης του ΠΑΟΚ στον αθλητικό δικαστή για τα απαράδεκτα γεγονότα της Τούμπας. Ίσως να ήταν η ύστατη ελπίδα τους, μήπως μπορέσουν να πιαστούν από κάτι, γιατί όσες προσπάθειες κάνουν από το βράδυ της Κυριακής πέφτουν στο κενό.

Όμως η ΚΕΔ είχε διαφορετική άποψη. Πριν γίνουν οι αλλαγές στο εσωτερικό της. Φρόντισε να δείξει στον ΠΑΟΚ και σε όλους ότι ο Αρετόπουλος ενήργησε σωστά μετά τον τραυματισμό του Γκαρθία. Έστειλε σήμα προς όλους τους διαιτητές. Ότι είναι υποχρεωμένοι να διακόπτουν τον αγώνα όταν εκδηλώνεται επιθετική ενέργεια εναντίον αξιωματούχου του αγώνα. Προπονητή, ποδοσφαιριστή, μέλους ομάδας που είναι δηλωμένο στο φύλλο του αγώνα, διαιτητή και παρατηρητή.

Τσάμπα δηλαδή πήγαν τα παϊδάκια; Με ένα τραπέζωμα αδέλφια δεν λύνονται, ούτε γιατρεύονται όλα. Μόκο πρέπει να κάνουν οι βόρειοι και να δουν τι έγινε στον αγώνα κυπέλλου Λάρισα-ΑΕΚ. Γιατί η ΚΕΔ δεν όρισε απλά τον Αρετόπουλο. Από τα οκτώ ματς της αγωνιστικής τον στέλνει στο ΑΕΚ-Πανιώνιος! Ναι, σε λέω πάλι καρντάσια. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάει αλλού λόγω της μεταγραφής. Διπλό το μήνυμα προς εκείνους που πετούν ρολό ταμειακής μηχανής και μετά ισχυρίζονται ότι φταίει αυτός που το δέχθηκε.

ΑΕΚ-Πανιώνιος με Αρετόπουλο. Πως μπορούμε να μεταφερθούμε χρονικά στο μέλλον και να γίνει το ματς με τον Κουκουλάκη υπεύθυνο στο VAR; Δεν πειράζει, θα ζήσουμε και άλλες συγκλονιστικές στιγμές. Next year.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ