Στοίχημα : Εκμετάλλευση συγκυριών

Στοίχημα : Εκμετάλλευση συγκυριών

«Αγωνιζόμαστε» και διεκδικούμε και σήμερα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ύστερα από μια απαραίτητη ανάσα, ο …καμμένος επιστρέφει γιατί κάθε φορά που το ημερολόγιο γράφει Σάββατο, εμφανίζεται αδήριτη επιθυμία για στοίχημα.

Παρατηρούμε πρώτα τι συμβαίνει στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Φτάσαμε στην 24η αγωνιστική και με το πέρας της απομένουν 6.

Αναφορικά με τις αποδόσεις λοιπόν, εμφανίζεται έντονη κινητικότητα στο Χ2 του Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα. Συγχρόνως πιέζεται ελαφρώς και ο άσος στο Ατρόμητος – Ξάνθη. Παράλληλα, «απουσιάζει» η τάση από την αναμέτρηση του Πλατανιά με τη Λαμία. Αυτά στο εξωτερικό. Στον ΟΠΑΠ βλέπουμε πτώση στο 1Χ του αγώνα των Χανίων, του Χ2 στην αναμέτρηση της Κέρκυρας, με το παιχνίδι του Περιστερίου να δείχνει απείραχτο.

Τι κρατάμε και τι όχι; Θεωρούμε ότι για δύο ομάδες παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι σημαντικό. Η Λαμία πέρασε πολύ σκληρή περίοδο. Στις 6 τελευταίες αγωνιστικές αντιμετώπισε τους Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Κανέναν ισχυρό ή θεωρητικά ισχυρό δεν άφησε. Τώρα καλείται να αρχίζει να δίνει τέλος στην υπόθεση παραμονή. Για τον Πλατανιά ο σημερινός αγώνας είναι κάτι σαν τελικός, όμως και οι προηγούμενοι τον ίδιο χαρακτήρα είχαν. Και τους έχασε… Θα πάρουμε το Χ2 και όσο ανεβαίνει, το ποντάρουμε με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη.

Να δούμε και το Κέρκυρα – ΠΑΣ. ΟΚ, οι «νησιώτες» παλεύουν για την παραμονή τους, κάθε βαθμός είναι χρυσάφι και άλλα σχετικά. Σύμφωνοι στο ότι είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί από τον Πλατανιά και τον Απόλλωνα στο τελευταίο διάστημα. Να πούμε και κάτι για τους Γιαννιώτες. «Ψιθυρίζεται» ότι υπάρχει στόχος για την πέμπτη θέση. Και σημειώνουμε. Ο 4ος Ατρόμητος παίζει με την 5η Ξάνθη, ο έκτος Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο 7ος Παναθηναϊκός  είναι φιλοξενούμενος του Ολυμπιακού. Αν δεν εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία ο ΠΑΣ τώρα, δεν πρόκειται ποτέ να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την άνετη παραμονή.

Χ2 υπέρ της Λαμίας και Χ2 υπέρ του ΠΑΣ οι κινήσεις μας.

Πιέζεται ο άσος στο Καραϊσκάκη, έπεσε το διπλό του ΠΑΟΚ

Όσον αφορά στις αυριανές μάχες, θεωρεί πολύς κόσμος και ο …καμμένος ανάμεσά τους ότι το 1,33 του άσου στο Καραϊσκάκη είναι μικρό. Επειδή με το ντέρμπι αυτό ο Παναθηναϊκός θα πει «καλό καλοκαίρι» και ύστερα θα αρχίσει να σχεδιάζει (αν υπάρχει κάποιος να σχεδιάσει) την επόμενη σεζόν. Επειδή οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα σαν να πρόκειται για μπαράζ τίτλου και επειδή στον Ολυμπιακό η ομάδα ίσως να έχει αποπροσανατολιστεί από τα δικαστικά.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν πάνε περίπατο. Όλος ο κόσμος εντός και εκτός Ελλάδας ποντάρει στον Ολυμπιακό. Οι τιμές του άσου πλησίασαν και στο 1,37 και αν συνεχιστεί αυτή η πίεση το 1,33 θα περιοριστεί και στον ΟΠΑΠ.

Στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ πέφτει το διπλό παντού. Έχουμε ξαναπεί ότι το σημείο νίκης του Δικεφάλου του Βορρά σε κάθε παιχνίδι υποχωρεί για λόγους που γνωρίζουν αυτοί που ποντάρουν νιώθοντας σίγουροι.

Αναζητώντας θερμά κλίματα

Πέραν των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος, θα δοκιμάσουμε και στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο αν υπολογίσουμε το γεγονός ότι αναβλήθηκε το σύνολο των αγώνων στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και σχεδόν ολόκληρη η δράση στη Σκωτία. Οι Βρετανοί αποτελούν το κύριο μέρος του στοιχηματικού απογεύματος του Σαββάτου. Ο χιονιάς τους έπληξε βαριά.

Το ντέρμπι

Η Ρόμα είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Συνήθως όταν βρίσκει μπροστά της πανίσχυρους αντιπάλους τα πηγαίνει καλά. Σήμερα όμως. στον αγώνα με τη Νάπολι στο Σαν Πάολο διακυβεύεται η κορυφή, ίσως και του Σκουντέτο. Οι Ναπολιτάνοι θα καταθέσουν τα πάντα. Είναι και πιο ποιοτικοί και μπορούν να λυγίσουν τους Ρωμαίους.

Η έκπληξη με γκολ

Ολόκληρη η οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν ζει και αναπνέει, που λέμε, για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό σήμερα θα αντιμετωπίσουν την Τρουά τα αναπληρωματικά μέλη αυτής της οικογένειας. Δεν θα παίξει ο Καβάνι ούτε ο Εμπαπέ ούτε ο τραυματίας Νεϊμάρ. Αντ’ αυτών θα δούμε στην επίθεση τον Ντι Μαρία, τον Ντράξλερ και το νεαρό γιο του θρυλικού Ζορζ Γουεά. Με αυτή τη σύνθεση το ματς είναι δύσκολο να ανεβεί στο over 3,5. Διεκδικούμε under 3,5 και ρισκάρουμε στο μεγάλων αποδόσεων Under 2,5. Με τεράστιο ρίσκο και βέβαια κίνδυνο έκθεσης παίρνουμε το 6άρι της ισοπαλίας και το 12άρι του άσου της Τρουά.

Οι σκόρερ

Σπανίζουν πλέον τα ματς της Τότεναμ που δεν σκοράρει ο Χάρι Κέιν. Γιατί να σπάσει το σερί σήμερα; Κάθε εβδομάδα μας πληρώνει.

Όσο ο Κέιν βάζει γκολ για λογαριασμό της Τότεναμ, το ίδιο κάνει και ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ.

Και ο Ζόνας για τη Μπενφίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ