Κόλπο του ΠΑΟΚ με τον Έρικ Ραμίρεζ (vid)

Κόλπο του ΠΑΟΚ με τον Έρικ Ραμίρεζ (vid)

O ΠΑΟΚ ψάχνει επιθετικό και ο 22χρονος Βενεζουελάνος στράικερ της σλοβάκικης Ντουνάισκα Στρέντα είναι μία δελεαστική περίπτωση.

Ο ΠΑΟΚ με την αγορά της Σλοβακίας έχει ιδιαίτερη σχέση. Πρόκειται για την πατρίδα του Λούμπος Μίχελ, του πρώην κατοίκου της Τούμπας ο οποίος μπορεί να έχει φύγει χρόνια, αλλά εξακολουθεί να επηρεάζει τις μεταγραφικές υποθέσεις του Δικεφάλου του Βορρά, διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Και η επιρροή του Μιχέλ είναι μεγάλη, ειδικά αυτή την περίοδο που δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Σλοβακία, o ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Έρικ Ραμίρεζ, τον 22χρονο επιθετικό της Ντουνάισκα Στρέντα. Ο Ραμίρεζ είναι Βενεζουελάνος και συμμετέχει στην αποστολή της Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα, χωρίς να έχει παίξει.

Ο Ραμίρεζ προέρχεται από εξωτερική σεζόν με την Ντουνάισκα. Σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο 22χρονος επιθετικός σκόραρε 17 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ. Επιδόσεις οι οποίες καθιστούν τον Λατινοαμερικάνο έναν από τους πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές στη σλοβακική αγορά.

Η Ντουνάισκα ξέρει ότι δεν μπορεί να διατηρήσει τον Ραμίρεζ στο δυναμικό της και σκοπεύει να τον πουλήσει. Η Ρούμπιν Καζάν συμφώνησε με τη σλοβακική ομάδα, αλλά για αδιευκρίνιστο λόγο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε και ο Ραμίρεζ αναμένει στο ακουστικό του για άλλη πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ασχοληθεί με τον Βενεζουελάνο στράικερ και έχει ψάξει την περίπτωση του. Δεν είναι ο μόνος, αφού η Ντουνάισκα έχει δεχτεί κρούση και από την Πορτογαλία. Ο Ραμίρεζ έχει ένα δελεαστικό πακέτο και η μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι εύκολη υπόθεση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ