Σκέφτεται Ολυμπιακό και… τρέμει η ΑΕΚ

Σκέφτεται Ολυμπιακό και… τρέμει η ΑΕΚ

Η Ένωση διέψευσε εντελώς ξαφνικά τους τρεις αριστερούς μπακ που απασχολούσαν τον στενό επικοινωνιακό μηχανισμό της, μόλις ένας από αυτούς συνδέθηκε με φήμες με τον Ολυμπιακό.

Μία από τις μεγάλες ανάγκες της ΑΕΚ για το ρόστερ της είναι ένας βασικός αριστερός μπακ. Εξ’ ου και οι Παπαδημητρίου και Κονέ «σκανάρουν» την αγορά για να εντοπίσουν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ταιριάξει στις προδιαγραφές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ωστόσο, η Ένωση ταλανίζεται διαρκώς από φόβους και αντιφάσεις. Για πολλές μέρες στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ αναφέρονται τα ονόματα των Μπαρέκα, Γκαβορί και Μοχίκα. Και όχι από… insiders ή αλλότριους ρεπόρτερ, αλλά από πρόσωπα που συγκαταλέγονται στον στενό επικοινωνιακό μηχανισμό που περιβάλλει τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Με κορυφαία περίπτωση έντυπο που απευθύνεται αποκλειστικά στο κοινό της ΑΕΚ και το οποίο στο πρωτοσέλιδο της Τρίτης (29/6) είχε μεγάλο χτύπημα τον Γκαβορί, εμφανίζοντας τον ως πρώτο στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνας!

Ξαφνικά, λοιπόν, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, η ΑΕΚ διέψευσε ότι ασχολείται με τους Μπαρέκα, Γκαβορί και Μοχίκα και άφησε… παγωτό τον περίγυρο της.

Όμως, προς τι αυτή η αναπάντεχη διάψευση; Γιατί η Ένωση δεν «έκαιγε» ανεπίσημα τα τρία ονόματα τις προηγούμενες ημέρες και τα άφησε να διακινούνται στην ειδησεογραφία; Άνετα μπορούσε να το κάνει και όσοι ασχολήθηκαν, δεν θα ασχολούνταν… Εγγυημένα πράγματα.

Μήπως – λέμε, μήπως – η κάψα της ΑΕΚ να απεκδυθεί τα σενάρια για τους τρεις αριστερούς μπακ, σχετίζονται με τις πληροφορίες που «διέρρευσαν» σήμερα και με βάση τις οποίες ο Κολομβιανός Μοχίκα έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό; Μήπως αγχώθηκαν στα Σπάτα ότι μπορεί να χάσουν άλλον ένα παίκτη από τον πρωταθλητή Ελλάδας και να υποστούν άλλο ένα επικοινωνιακό κάζο;

Άλλωστε, απόρροια και της οικονομικής στρατηγικής που εφαρμόζει ο Τίγρης, η ΑΕΚ ηττάται εύκολα από τον Ολυμπιακό σε κάθε διεκδίκηση ποδοσφαιριστή. Με πιο νωπά παραδείγματα τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κενί Λαλά, οι οποίοι τον Ιανουάριο προτίμησαν να έρθουν στο Ρέντη, με λιγότερα χρήματα. Αλλά με ασύγκριτα καλύτερες προοπτικές και σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, διότι κανείς δεν αμφισβητεί την υπεροχή του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.

Οπότε, μάλλον σκέφτηκαν στα Σπάτα να «κάψουν» τους τρεις αριστερούς μπακ, ώστε να εκμηδενίσουν τις πιθανότητες για ένα φιάσκο. Που να το ρισκάρουν τώρα και να εκτεθεί ο Τίγρης;       Δεν είναι ώρα για τέτοια και κάπως έτσι, προέκυψε η απρόσμενη διάψευση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ