Είναι το Open του Ιβάν η 15η ομάδα της Super League;

Είναι το Open του Ιβάν η 15η ομάδα της Super League;

Διαλεχτοί κάθε χρόνο εδώ και μια τριετία οι υπάλληλοι του Open που... ψυχαγωγούν τον κόσμο. Η γυναίκα διαιτητή. Ο γιος προέδρου της Εφέσεων. Η σύζυγος του προέδρου της ΕΠΟ. Ποδοσφαιρικές αποφάσεις σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ιούλιος μήνα και στα περισσότερα media σκέφτοναι τη στελέχωση εν όψει του χειμώνα. Στα κανάλια διαμορφώνουν τα πλάνα τους και κάνουν τα πλάνα τους για τις εκπομπές που θα προβληθούν. Για την ενημέρωση, την ψυχαγωγία. Για τις ειδήσεις, για τις σειρές. Για τις συμφωνίες που θα στείλουν τους τηλεθεατές στους δέκτες τους.

Συμβαίνει το ίδιο και με το Open TV του Ιβάν Σαββίδη; Πρόσφατα οι αλλαγές που έγιναν έφεραν… αναστάτωση στα γραφεία του καναλιού. Κόσμος πάει κι έρχεται. Αλλά το ζήτημα μάλλον δεν είναι ποιοι φεύγουν. Αλλά ποιοι έρχονται. Δεν είναι το θέμα τους ο Κοκλώνης, που κάνει ψυχαγωγία. Ούτε η… Δέσποινα Βανδή. Το θέμα τους είναι να παίξουν… μπάλα. Να κινηθούν ποδοσφαιρικά. Και να κάνουν… χατήρια.

Το Open TV μοιάζει να είναι η 15η ομάδα της Superleague. Μακριά από το γρασίδι του ποδοσφαίρου, αλλά τόσο κοντά στα κέντρα αποφάσεων. Στη Λίγκα. Στην ΕΠΟ. Στη διαιτησία την ίδια! Ποιος ξεχνάει πως η σύζυγος του διαιτητή Παπαπέτρου, η κυρία Μάρτυ Λαζάρου, δούλευε στο OPEN TV του Ιβάν Σαββίδη; Την ώρα που ο άντρας της διεύθυνε σημαντικά παιχνίδια για την έκβαση του ελληνικού πρωταθλήματος. Και διεύθυνε παιχνίδια του ΠΑΟΚ του Ιβάν. Με τη γυναίκα του διαιτητή να έχει άμεση οικονομική σχέση με τον Ιβάν.

Ποιος ξεχνάει τον γιο του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που δούλευε στο OPEN του Σαββίδη; Τότε που είχε κάνει την καταγγελία ο Ολυμπιακός και όλοι είχαν κάνει τα… στραβά μάτια; Μέχρι που ο ίδιος ο Γεράσιμος Διονυσάτος είχε στείλει επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με ημερομηνία 8 Ιανουαρίου 2020, ζητώντας από την Ομοσπονδία να τον ενημερώσει εάν ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανήκει στον… ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, ο κ. Διονυσάτος, στη χειρόγραφη επιστολή του, η οποία αναφερόταν ως «εμπιστευτική», σημειώνει: «Ενόψει δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας και που αφορούν καθαυτή εργασιακή σχέση του υιού μου Δημητρίου Διονυσάτου με το κανάλι ΟΠΕΝ TV, παρακαλώ να με πληροφορήσετε, κατόπιν δικών σας ενεργειών, εάν η εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια του καναλιού ΟΠΕΝ TV υπάγεται στην ομάδα ΠΑΟΚ ΠΑΕ».

Ο πρόεδρος της Εφέσεων της ΕΠΟ είχε κάνει αναφορά και στο άρθρο 44 παρ. 5 του καταστατικού της ΕΠΟ, που ουσιαστικά «φωτογράφιζε» το κώλυμα που προκύπτει από τον Αύγουστο του 2018, σημειώνοντας πως «…σε καταφατική περίπτωση θα συντρέχει κώλυμα συμμετοχής μου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Είναι αυτονόητη η παραίτησή μου σε περίπτωση καταφατικής απάντησης».

Με λίγα λόγια, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παραδεχόταν ανοιχτά με την επιστολή του ότι ο γιος του εργάζεται πράγματι στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της εταιρείας DIMERA. Και παραδεχόταν ξεκάθαρα ότι προκύπτει σοβαρό θέμα ασυμβίβαστου. Ηθικού (και όχι μόνο) ασυμβίβαστου.

Το OPEN TV του Ιβάν Σαββίδη, όμως, συνεχίζει να κινείται… ποδοσφαιρικά. Νέα μεταγραφή; Ιωάννα Λίλη. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό κανείς δεν είχε σκεφτεί την Ιωάννα Λίλη. Ξαφνικά, με τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη στην κεφαλή της ΕΠΟ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι ιθύνοντες του OPEN θυμήθηκαν να κάνουν παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής την Ιωάννα Λίλη. Πως λέγεται η εκπομπή; «Η πρόκληση»! Σε μια ακόμα… ποδοσφαιρική απόφαση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

Συμβαίνει εδώ και 2-3 χρόνια. Το OPEN TV λαμβάνει μόνο… ποδοσφαιρικές αποφάσεις. Η σύζυγος διαιτητή. Ο γιος του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Η σύζυγος του ίδιου του προέδρου της ΕΠΟ. Πάντα κάποιος που να έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται εκεί, στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του OPEN TV. Ως κανονικός υπάλληλος του Ιβάν Σαββίδη.

Αλήθεια ακόμα αναρωτιόμαστε για το αν υπάρχει… 15η ομάδα στη Superleague;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ