Ραγδαίες εξελίξεις: Πρόταση ΠΑΟΚ για τον σέντερ φορ της εθνικής Περού (vids)

Ραγδαίες εξελίξεις: Πρόταση ΠΑΟΚ για τον σέντερ φορ της εθνικής Περού (vids)

Ο Άλεξ Βαλέρα που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα του Περού στο Κόπα Αμέρικα και αγωνίζεται στην Ουνιβερσιτάριο, φέρεται να έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει συζητήσεις με τον Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά και με την Μπριζ για τον Μίκαελ Κρμέντσικ, όμως προς το παρόν δεν έχει ολοκληρώσει κάποια κίνηση. Με τον Πορτογάλο είναι μια ανάσα από το deal, ενώ από την άλλη η βελγική ομάδα πρότεινε η ίδια τον Τσέχο στον ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Εκτός όμως από τις δυο αυτές περιπτώσεις στον Δικέφαλο του βορρά «ξεψαχνίζουν» την αγορά για έναν σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά και σύμφωνα με δημοσιεύματα κοιτάζουν ακόμη μια περίπτωση και μάλιστα από το πάνω ράφι. Ο λόγος για τον Άλεξ Βαλέρα, τον στράικερ της εθνικής Περού, που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα και βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Περουβιανός επιθετικός που ανήκει στην Ουνιβερσιτάριο, έχει ήδη 6 συμμετοχές στη διοργάνωση και 2 γκολ και έχει οδηγήσει τους ερυθρόλευκους ένα βήμα πριν τον τελικό. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν από τη Λατινική Αμερική, ο Βαλέρα απασχολεί τον ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που η μεταγραφή του στην Λοκομοτίβ Πλοβντίβ και τη Βουλγαρία που ήταν συμφωνημένη, φαίνεται να χαλάει.

Εκεί είναι που εμπλέκεται και ο ΠΑΟΚ, αφού είναι η μια από τις τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, με τις άλλες δυο να είναι από την Αίγυπτο και την Ισπανία. Μάλιστα ο Δικέφαλος του βορρά φέρεται να έχει κανονίσει διαδικτυακή επικοινωνία με τον Βαλέρα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σημερινές δηλώσεις του Πάκο Μπαζάν, πρώην παίκτη της εθνικής ομάδας του Περού μιλούν για υπαρκτό ενδιαφέρον από την Ελλάδα και ακόμη και πρόταση, χωρίς ωστόσο να αναφέρει αν είναι ο ΠΑΟΚ ο σύλλογος που θέλει να κάνει δικό του τον παίκτη. Αυτό που τονίζει όμως είναι ότι ο σύλλογος από την Ελλάδα τον ρώτησε για τον Βαλέρα και είναι έτοιμος να καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον κάνει δικό του, αν δεν έχει καταθέσει ήδη. Μάλιστα αναφέρει και μερικά από τα στοιχεία που έχει σαν παίκτης ο Περουβιανός, ενώ θεωρεί ότι εφόσον χάλασε η μεταγραφή του στην Πλοβντίβ, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα μετά το Κόπα Αμέρικα.

Ο Άλεξ Βαλέρα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Περού και μετρά 4 γκολ και 1 ασίστ σε 13 αναμετρήσεις την τρέχουσα σεζόν, ενώ πέρυσι είχε 9 γκολ και 4 ασίστ σε 21 αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ