Για ποιον χτυπάει η… κουδούνα του Τίγρη

Για ποιον χτυπάει η… κουδούνα του Τίγρη

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Μελισσανίδη για στενό του συνεργάτη, ο οποίος χρεώνεται μεταγραφικές αστοχίες.

Δεν κυλάει καλά η μεταγραφική περίοδος στην ΑΕΚ. Και τη στιγμή που η προετοιμασία κυλά και ο Μιλόγεβιτς προσπαθεί να μοντάρει την ομάδα του εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που πλησιάζουν, βλέπει να μην έρχονται οι παίκτες που επιθυμεί για την ενίσχυση του ρόστερ. Ούτε κεντρικός αμυντικός από το… πάνω ράφι, όπως θέλει ο προπονητής της ΑΕΚ, ούτε σέντερ φορ αξίας που μοιάζει απαραίτητος. Και αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι η ΑΕΚ αναζητεί ακόμα έξι βασικούς, βάσει των «θέλω» του Μιλόγεβιτς.

Η ΑΕΚ μοιάζει και πάλι να κυνηγάει την ουρά της. Πότε ασχολείται με τον Βράνιες, μέχρι να πει πως δεν ασχολείται. Πότε ασχολείται με τον Αραούχο, σε μια ιστορία που έχει κουράσει κόσμο και κοσμάκη. Και που μπορεί να πάρει όλο το καλοκαίρι. Πότε ασχολείται με περιπτώσεις τύπου Εντσάμ, ο οποίος όλο… ερχόταν και ακόμα στον δρόμο είναι.

Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης; Έχει ήδη ξεκινήσει να προβληματίζεται. Και να σκέφτεται τις πρώτες αλλαγές. Πριν καλά – καλά φτάσουμε στα μισά του Ιουλίου. Καθώς βλέπει πως η ΑΕΚ κινδυνεύει να πάει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχοντας κατά βάση τους παίκτες του περσινού ρόστερ. Και χωρίς σημαντική ενίσχυση. Ο Τζαβέλλας, ο Μήτογλου, ο Στάνκοβιτς και ο Παρράς είναι οι μεταγραφές της Ένωσης. Δεν το λες και επιτυχία για 6 Ιουλίου και με την Ευρώπη να πλησιάζει.

Ο «Τίγρης» έχει βρει ήδη τον νούμερο ένα υπεύθυνο για τον – ακόμα έναν – κακό μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Και η… κουδούνα χτυπάει για στενό του συνεργάτη. Η δυσαρέσκεια του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ είναι έντονη, καθώς βλέπει πως πολλές από τις περιπτώσεις που «χρεώθηκε» ο συγκεκριμένος δεν είχαν θετική κατάληξη.

Οι αστοχίες είναι πολλές, μαζεμένες και συνεχόμενες. Κανένα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε δεν έχει πάει καλά έως τώρα. Σε μια περίοδο που στην Ένωση καίγονται για την απόκτηση παικτών που θα έρθουν και θα ανεβάσουν την ποιότητα, ο Μελισσανίδης βλέπει τον συγκεκριμένο άνθρωπο να μην μπορεί να βγάλει εις πέρας τη δουλειά.

Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αφού ο «Τίγρης» έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν διστάζει εν μία νυκτί να… πάρει κεφάλια. Και να μη δίνει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Η περίοδος, πάντως, για αλλαγές είναι… επικίνδυνη, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Και τέτοιες κινήσεις μπορεί εν τέλει να καταλήξουν μπούμερανγκ για τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ