Πόση αλήθεια αντέχεις… κατά λάθος;

Πόση αλήθεια αντέχεις… κατά λάθος;

Συνέβη στο χθεσινό φιλικό του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν. Με τον γνωστό ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, Σταύρο Κόλκα να μιλάει σε ανοικτό μικρόφωνο χωρίς να το γνωρίζει. «Στολίζοντας» παίκτες και ομάδα. Ακολούθησε κράξιμο και «άλλα μας λες δημόσια»…

Θέλει προσοχή η τηλεόραση. Θέλει προσοχή συνολικά αυτή η δουλειά. Ειδικά όταν άλλα έχεις μάθει/«πρέπει» να λες στο μικρόφωνο και άλλα εκτός μικροφώνου. Και όταν το μικρόφωνο ξεχαστεί ανοικτό; Τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Και ένα συγγνώμη λίγες ώρες μετά είναι δύσκολο να καλύψει την τεράστια «γκέλα» που έχεις κάνει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται σε τηλεοπτική μετάδοση πράγματα κατά λάθος από ανοικτό μικρόφωνο. Έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν. Και με… γαλλικά να ακούγονται στον αέρα.

Είναι διαφορετική όμως η περίπτωσή μας. Γιατί ακούστηκαν από τον γνωστό ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, Σταύρο Κόλκα στον αέρα «παπάδες»! Σε τέτοιο βαθμό που η οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ ξεχείλισε για όσα ακούστηκαν.

Όχι γιατί για παράδειγμα, πάλι δεν έχουν γίνει μεταγραφές ή γιατί ο Περέιρα και ο Λάμπρου είναι ικανοί να ρίξουν και τον ΠΑΟΚ Β΄ όσο γιατί ο ίδιος άνθρωπος είναι «άλλος» με ανοικτό το μικρόφωνο (και να το ξέρει) και μακριά από το μικρόφωνο ή ανοικτό και να μην το ξέρει…

Και εδώ έρχεται και «δένει» το σλόγκαν του σάιτ του Ιβάν που δουλεύει ως βασικό στέλεχος της προπαγάνδας του «πατριάρχη».

Αυτό το «πόση αλήθεια αντέχεις;» που λάνσαρε στο ξεκίνημά του και που λίγο καιρό αργότερο έμοιαζε με… Ποντιακό ανέκδοτο. Τώρα μετά τα χθεσινά θα μπορούσε να αλλάξει το σλόγκαν σε «πόση αλήθεια αντέχεις… κατά λάθος;». Γιατί βλέπετε η προπαγάνδα δεν επιτρέπει να ακούγονται οι αλήθειες για τον ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ που ο Ιβάν υποτίθεται πως θα σαρώσει στις μεταγραφές και άλλα τέτοια… νεφελίμ και τελικά παίζει με τους Περέιρες, τους Λάμπρους και τους Εσίτηδες που δεν κάνουν.

Αλλά την αλήθεια την είπε μόνος του ο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ στον αέρα, παρότι δεν το ήξερε. Βεβαίως για να μην γίνει ακόμη μεγαλύτερος ντόρος στον ΠΑΟΚ φρόντισαν να «ρίξουν» και να εξαφανίσουν το σχετικό βίντεο του PAOK TV όπου ακούγεται ο… ΠΑΟΚάρχης να «λούζει» παίκτες και ομάδα. Να λέει όσα έπρεπε να λέει δημόσια αν πραγματικά τον ένοιαζε η αλήθεια, αν δεν ήταν δουλειά του να «προστατεύει» τον «πατερούλη», αλλά ήταν πραγματικός ρεπόρτερ, πραγματικός δημοσιογράφος.

Και όταν η αλήθεια λέγεται κατά λάθος φέρνει οργή από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που καταλαβαίνει τι ακριβώς παίζεται πίσω από την πλάτη του. Όπως άλλωστε και ο ίδιος ο ρεπόρτερ έγραψε στη «συγγνώμη» του στα social, στην τελική αλήθειες είπε απλά δεν έπρεπε να τις πει από το επίσημο κανάλι της ομάδας. Που έπρεπε να τις πει; Πουθενά, αφού όλα τα Μέσα που δουλεύει στον «πατριάρχη» ανήκουν. Μπορεί και κάπου να τα είχε πει/γράψει, «θαμμένα».

Η «συγγνώμη» βεβαίως όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πάει κυρίως στο αφεντικό για την ζημιά που έκανε την ώρα που τα μηνύματα με το κράξιμο έπεφταν «βροχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ