Τα ίδια… Παντελίδη μου, τα ίδια Παντελή μου

Τα ίδια… Παντελίδη μου, τα ίδια Παντελή μου

Γιατί δεν ανανεώνει ακόμα ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης το συμβόλαιο του.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ένα από τα μαγαζιά γωνία της Super League αν και δεν… πληρώνει όπως παλιά. Όμως οι κατάλληλες συνθήκες εργασίας που προσφέρει σε συνδυασμό με την εξασφάλιση των δεδουλευμένων- αν και με καθυστέρηση- το καθιστούν ελκυστικό για κάθε ποδοσφαιριστή και προπονητή.

Τότε για ποιο λόγο δεν ανανεώνει ακόμα το συμβόλαιο του ο Σάββας Παντελίδης; Όσοι γνωρίζουν τα… οικογενειακά μυστικά του Αστέρα Τρίπολης, τότε ξέρουν και την απάντηση.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας Γιάννης Καϋμενάκης αρέσκεται να παίρνει επ’ ώμου τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Πολλοί προπονητές για να εξασφαλίσουν ένα καλό μεροκάματο, έκαναν τα στραβά μάτια. Όχι όμως και ο Σάββας Παντελίδης. Ο έμπειρος προπονητής θέλει να έχει ισχυρό λόγο στον σχεδιασμό και τις μεταγραφικές κινήσεις. Επίσης επιθυμεί ένα μπάτζετ που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει μια θέση στην πεντάδα και όχι όπως φέτος.

Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αν και έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι Αρκάδες έκαναν μόλις μια προσθήκη την τελευταία μέρα, κάτι που δείχνει ότι δεν καιγόταν να κυνηγήσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην Τρίπολη το έχουν ρίξει στην… παραγωγή ποδοσφαιριστών και τις πωλήσεις.

Αυτό δεν βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Παντελίδη, που θέλει έναν συνδυασμό έμπειρών και νεαρών και όχι ως μοναδικό στόχο την πώληση. Θέλει η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική και επιθυμεί την ενίσχυση με έτοιμους παίκτες.

Στο χέρι του Καϋμενάκη βρίσκεται το μέλλον του Παντελίδη. Αν συνεχίσει το βιολί του τότε θα μιλάμε για τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Αν κάτσει στο περιθώριο και αφήσει τον προπονητή του να οργανώσει την ομάδα, τότε θα μιλάμε και του χρόνου για τα ίδια Παντελίδη μου, τα ίδια Παντελή μου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ