ΑΕΚ: Από «καμένα λάδια», στόπερ ηγέτης ο Βράνιες για τα… μάτια του «Τίγρη»

ΑΕΚ: Από «καμένα λάδια», στόπερ ηγέτης ο Βράνιες για τα… μάτια του «Τίγρη»

Ο Όγκνιεν Βράνιες προ των πυλών της ΑΕΚ και οι... κωλοτούμπες σε πλήρη εξέλιξη. Από τα... καμένα λάδια ένα μήνα πριν, στην αποθέωση του «κορυφαίου αμυντικού των τελευταίων ετών».

Γίνονται πραγματάκια στον πλανήτη ΑΕΚ. Ο Όγκνιεν Βράνιες πρώτος στόχος για το κέντρο της άμυνας γράφουν και καμαρώνουν οι ρεπόρτερ της Ένωσης. Μα τι έκπληξη! Κανείς δεν το περίμενε. Αλλά για καθίστε λίγο. Αυτός δεν είναι ο «καμένα λάδια σε καινούργιο αυτοκίνητο δεν βάζεις»;

Λόγια του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη στη μάζωξη που είχε κάνει στους ρεπόρτερ με το τέλος του πρωταθλήματος. Τότε που η ΑΕΚ πήγαινε για στόπερ – ηγέτη από το πάνω ράφι όπως διατυμπάνιζαν οι αυλικοί του «Τίγρη». Για να καταλήξει τελικά λίγο αργότερα στον Τζαβέλλα και τώρα ξανά στον Βράνιες.

Τον Βράνιες που μετά από όσα είχε πει εκείνο το μεσημέρι στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, είχε ξεκινήσει μια μαζική προσπάθεια απαξίωσης από όλα τα «εξαπτέρυγα» της ΑΕΚ όπου σχεδόν τον είχαν βγάλει άχρηστο. Μέχρι και «μπράβο» που δεν θα τον πάρει έγραφαν τα «δικά τους τα παιδιά» όταν η ΑΕΚ διέψευσε πριν λίγο καιρό ότι υπάρχει θέμα επιστροφής του εκκεντρικού αμυντικού.

Τυχαίο θα ήταν. Καλά, για το πόσο… προβληματικός είναι, δεν το συζητάμε καν. Και τι κακό παιδί είναι, και τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει, και όχι πάλι πισωγυρίσματα. Ο Βράνιες είναι βεβαίως προβληματικός αλλά τα «νεροπίστολα» του «Τίγρη» το θυμούνται ανάλογα με τις ορέξεις του διοικητή της ΑΕΚ. Όταν ήταν «καμένα λάδια» ο Βράνιες δεν έκανε, τώρα που το «σύνθημα» είναι πάμε για Βράνιες γιατί που να ψάχνουμε να βρίσκουμε ένα στόπερ της προκοπής που έχει όλο το «πακέτο», ο Βόσνιος έγινε… Originalistas απο κούνια και στόπερ Παγκόσμιας κλάσης!

Έπεσε λοιπόν σύρμα ότι η ΑΕΚ θέλει τον Βράνιες, αν και πριν από κάτι λιγότερο του ενός μήνα, η Ένωση διέψευδε κατηγορηματικά ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη και είναι σε επαφές μαζί του, το τροπάρι άλλαξε και πάλι. Νάντια Κομανέτσι που λένε και στο χωριό μου ή αν προτιμάτε Μελισσανίδης (Ιωάννης) για τις κωλοτούμπες μια και ο Δημήτρης αποδεικνύεται «δυνατός» και σε αυτό το άθλημα.

Θυμήθηκαν όλοι ξαφνικά πόσο σπουδαίος αμυντικός είναι ο Βράνιες (ο καλύτερος των τελευταίων ετών στην ΑΕΚ λένε και γράφουν με στόμφο), πόσο καλό δίδυμο θα κάνει με τον Τζαβέλλα ενώ είναι σίγουροι επίσης πως όποιες ιδιοτροπίες και να έχει, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα καταφέρει να τον φέρει βόλτα.

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα που λένε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ