Ο διευθυντής επικοινωνίας ξέχασε τον Σιμιτζόγλου και το άγριο κράξιμο των οπαδών της ΑΕΚ (pics)

Ο διευθυντής επικοινωνίας ξέχασε τον Σιμιτζόγλου και το άγριο κράξιμο των οπαδών της ΑΕΚ (pics)

Στον πλανήτη ΑΕΚ τα πράγματα είναι ζόρικα και οι «χειρισμοί» ερασιτεχνικοί.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, στα social media. Έφτιαξε ένα κολάζ από «θέματα» που γράφτηκαν (ως επί το πλείστον εδώ στο «10») για τον Βράνιες και τη μια ακόμη επιστροφή του στην Ένωση. Και θέλησε να σχολιάσει με τρόπο καυστικό, που σίγουρα δεν μας έχει συνηθίσει: «Πόσο πιο ωραίο θα μας το κάνετε. Πρέπει κάτι να σας ενόχλησε… Δεν εξηγείται αλλιώς» έγραψε θέλοντας να πείσει προφανώς και τον εαυτό του, ότι δεν φτύνουν αλλά βρέχει.

Δεν ενόχλησε τον συγκεκριμένο ότι η ΑΕΚ αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που ο ιδιοκτήτης της πριν από λίγο καιρό περιέγραψε ως «καμένα λάδια». Δεν του έκανε εντύπωση ότι ο ίδιος, ως διευθυντής επικοινωνίας, διέψευδε πριν από λίγες εβδομάδες κάθε ενδιαφέρον της ομάδας του για τον παίκτη. Δεν το κάνει εντύπωση ότι η ομάδα που αλλάζει κάθε τρεις μήνες τεχνικούς διευθυντές και λοιπούς τεχνοκράτες ζει τη μέρα της μαρμότας.

Ψάχνει κίνητρο λέει για την… ενόχληση των άλλων, σαν εκείνη την διαφήμιση με τις παστίλιες.

Σεβαστό. Και ως ένα σημείο κατανοητό. Πως μπορείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Πρέπει να βάλεις φαντασία. Πώς να καλύψεις τα «κενά» από την δήλωση (του Τίγρη) ότι η ομάδα πήρε το μάθημα της από τα λάθη της, ξανα-σερβίρει στο κοινό της εν έτη 2021 Βράνιες και Αραούχο. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά.

Έχουμε όμως την εντύπωση πως, ο διευθυντής Επικοινωνίας, δεν πρέπει να διάβασε τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του. Γιατί μάλλον η διάθεση του να «συσπειρώσει» αναζητώντας εχθρούς δεν έγινε και πολύ κατανοητή από τους φίλους της ΑΕΚ.

Τα παραθέτουμε αναλυτικά για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Κάποιο εξ αυτών λέει είναι και «κομμένοι» από το επίσημο site της ΑΕΚ. Γιατί άραγε;

Στο μεταξύ παρότι ο συγκεκριμένος διευθυντής επικοινωνίας είναι πρωτίστως καλός δημοσιογράφος, μας προβλημάτισε λιγάκι και με την επιλογή των θεμάτων του «κολάζ». Είδαμε το «περνάει ΚΤΕΟ», το «από καμένα λάδια, στόπερ ηγέτης» κλπ. Δεν είδαμε όμως ένα άλλο θέμα που επιμελήθηκε to10.gr. Εκείνη την ιστορία με το «στήσιμο» στην Τούμπα. Και το ενδιαφέρον που θα πρέπει να δείξει για αυτή ο αθλητικός εισαγγελέας, κ. Σιμιτζόγλου. Την ιστορία που αποκάλυψε ο ίδιος ο Βράνιες για όσα έγιναν πριν το ματς του ΄18 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ: Το ματς με τη πιστόλα του Ιβάν.

Δήλωσε ο Βράνιες τον Απρίλη ότι όχι μόνο τον «πλησίασαν» για να έχει «μειωμένη απόδοση» αλλά και ότι ο ίδιος ενημέρωσε την διοίκηση της ομάδας του για αυτό. Η ΑΕΚ όμως τον διέψευσε κατηγορηματικά. Δεν μάθαμε όμως ποτέ ποιος λέει ψέματα.

Είναι τα «καμένα λάδια» του Βράνιες που δεν κατάλαβε τι δήλωσε; Ή μήπως η Ένωση κρύβει κάτι που δεν αφορά εκείνη αλλά το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο; Μήπως να περιμένουμε κάποια νέα ανάρτηση;

Και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Δημάτου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ