Ο μαγικός αριθμός «9» κρίνει τα τηλεοπτικά…

Ο μαγικός αριθμός «9» κρίνει τα τηλεοπτικά…

Λογικό πως κάποια στιγμή θα έρχονταν στο προσκήνιο, από τη στιγμή που η «κεντρική διαχείριση» έγινε κομμάτι της ιστορίας. Μια διαδικασία που επί της ουσίας πυρπόλησε πρώτος ο ΠΑΟΚ με την απόφαση του πέρσι να υπογράψει ξεχωριστά τη δική του συμφωνία με τη Nova, και την αποτελείωσε η ΑΕΚ που στο συμβούλιο της «κρίσης» και […]

Λογικό πως κάποια στιγμή θα έρχονταν στο προσκήνιο, από τη στιγμή που η «κεντρική διαχείριση» έγινε κομμάτι της ιστορίας. Μια διαδικασία που επί της ουσίας πυρπόλησε πρώτος ο ΠΑΟΚ με την απόφαση του πέρσι να υπογράψει ξεχωριστά τη δική του συμφωνία με τη Nova, και την αποτελείωσε η ΑΕΚ που στο συμβούλιο της «κρίσης» και ενώ ως εκείνο το σημείο ήταν με τους… πολλούς, τελικά διαχώρισε και εκείνη τη θέση της.
Δεν θα υπάρχει ένας τηλεοπτικός σταθμός που θα καλύψει συνολικά το επόμενο πρωτάθλημα λοιπόν. Θα υπάρξει όμως ένας που θα κρατήσει τα «κλειδιά» της σχετικής διαδικασίας, και αυτός φαίνεται πως θα είναι και πάλι η Nova.

Σήμερα διέρρευσε μια πληροφορία ότι οκτώ διαφορετικές ομάδες είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κοντά στο να παραμείνουν στο συνδρομητικό κανάλι. Γράφτηκε μάλιστα ότι επί της ουσίας οι επτά έχουν οριστικοποιήσει τη συμφωνία τους και ότι η όγδοη είναι κλεισμένη «προφορικά». Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το ποιες είναι αυτές οι ομάδες. Σημασία έχει ότι η Nova με αυτές συν μια ακόμη κρατά τον έλεγχο στα βασικά της υπόθεσης. Αν κρατήσει εννέα ομάδες, είναι εκείνη που έχοντας παραπάνω από το 50% της Λίγκας, θα έχει και τον πρώτο λόγο στον σχηματισμό του «προγράμματος». Εκείνη που θα ελέγχει το τριήμερο της αγωνιστικής δράσης, με τις ώρες έναρξης αγώνων.

Το10.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως το συνδρομητικό είναι κοντά στο να κλείσει συμφωνία και με μεγάλη ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ η οποία έχει μπει σε τροχιά επιστροφής στην μεγάλη κατηγορία. Ότι δηλαδή σχεδόν τα έχει βρει μαζί της, στην περίπτωση βεβαίως που σφραγίσει την άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ. Άρα μάλλον το μαγικό «9» το έχει κυκλώσει. Δεν αποκλείουμε η Nova να θελήσει να προσθέσει και άλλες ομάδες στο… πελατολόγιο της για τη νέα σεζόν. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν «καίγεται» για αυτό, καθώς αυτό που έπρεπε να κάνει μοιάζει σχεδόν να το έχει καταφέρει. Το θέμα πλέον είναι τι θα γίνει με τις ομάδες που θα απομείνουν καθώς δύσκολα ένας τηλεοπτικός σταθμός θα μπει στην διαδικασία να αποκτήσει μια-δύο, όταν αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται στα κλαμπ με δημοφιλία.

Το ποιες ομάδες έχουν πρόβλημα είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς. Ο Πλατανιάς ήδη έχει πάρει τον δρόμο για τον υποβιβασμό, Κέρκυρα ή ο Απόλλωνας θα τον ακολουθήσουν. Από αυτή την τριάδα λοιπόν θα μείνει μια στη Σούπερ Λιγκ και όποια και αν είναι δεν θα τις συμβεί εύκολα… τηλεοπτική στέγη. Αντίστοιχα η Λαμία παρότι θα κρατήσει τη θέση της στην κατηγορία όπως δείχνουν δύσκολα και εκείνη θα βρει κάτι μόνη της. Το πραγματικό πρόβλημα όμως το έχουν Ξάνθη-Ατρόμητος και Παναιτωλικός καθώς αφενός μεν ήταν εκείνοι που ηγήθηκαν στο κίνημα των «12» την εποχή που η ιδέα των «μικρομεσαίων» ήταν να μείνουν… ενωμένοι, αλλά που όπως αποδείχθηκε οι λάθος χειρισμοί… έσπασαν το μπλοκ με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένοι να μείνουν και εκτεθειμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ