Καληνύχτα… Χάρη

Καληνύχτα… Χάρη

Ο Καλογερόπουλος φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τον πίνακα της Super League. Ακόμη και ο Τίγρης είναι δύσκολο να τον σώσει. Στις 9 Ιανουαρίου έγραψα πρώτη φορά για δαύτον. Τον …τραυμάτισαν μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι που σφύριξε στο Βέλγιο. Στις 17 του μήνα δεν έτρεξε τα αγωνιστικά τεστ. Στις 27 επανήλθα και […]

Ο Καλογερόπουλος φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τον πίνακα της Super League. Ακόμη και ο Τίγρης είναι δύσκολο να τον σώσει.

Στις 9 Ιανουαρίου έγραψα πρώτη φορά για δαύτον. Τον …τραυμάτισαν μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι που σφύριξε στο Βέλγιο. Στις 17 του μήνα δεν έτρεξε τα αγωνιστικά τεστ. Στις 27 επανήλθα και τόνισα ότι ο Περέιρα ήταν έξω φρενών μαζί του για αυτό. Χθες ο Χαρούλης πάλι δεν εμφανίστηκε στις επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες. Τέλος οι ορισμοί για εκείνον για φέτος. Οριστικά και αμετάκλητα.

Ο Καλογερόπουλος έγινε μάγκας με την προηγούμενη κατάσταση. Ήταν ένας μέτριος διαιτητής που εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες. Μόλις πήρε το σήμα της FIFA ξέχασε όσους τον βοήθησαν. Τους γύρισε την πλάτη και έγινε φίλος με τον εχθρό τους. Έτοιμος για όλα.

Η ιστορία άρχισε να περιπλέκεται όταν τον πήρε χαμπάρι ο χαλίφης του Βορρά που δήλωσε ευθαρσώς πέρσι ότι θα τον τελειώσει από τον πίνακα. Όμως το πρωτάθλημα ξεκίνησε και ο Χάρης ήταν πάλι στις επιλογές της ΚΕΔ. Δεν τολμούσαν να τον ορίσουν στον ΠΑΟΚ και κάποιοι πίστεψαν ότι αυτό αρκούσε για να ξεχάσει η αρκούδα την …υπόσχεση της.

Ο Χάρης δεν σταμάτησε να κάνει χάρες στον φίλο του. Όποτε ήταν ανάγκη. Ο διαιτητικός χρόνος για τον διεθνή ρέφερι σταμάτησε στις 19 Νοεμβρίου. Στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Έκανε το λάθος να κρατήσει αρκετές καθυστερήσεις. Μέχρι να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι. Στην Σαλονίκη έγιναν έξαλλοι. Την επόμενη ημέρα ο Γραμμένος μίλησε στο Μακεδονία Παλλάς. Ο Καλογερόπουλος έπρεπε επιτέλους να βγει από την μέση.

Ήταν πλέον επικίνδυνος για τα συμφέροντα του χαλίφη του Βορρά. Με Κουκουλάκη στην ΚΕΔ, με Γιαννάκη και Αλέξη να αλωνίζουν, ήταν δεδομένο ότι ο Χάρης θα ήταν από τις πρώτες επιλογές στα ντέρμπι και στα σημαντικά ματς του δεύτερου γύρου.

Αυτό ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια του ρίσκου. Ο Καλογερόπουλος είχε απέναντι του ξεκάθαρα τον ΠΑΟΚ. Φυσικά και τον Ολυμπιακό στον οποίο είχε κάνει ζημιές τα προηγούμενα χρόνια όπως και φέτος στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός είχε και έχει άλλα σοβαρότερα προβλήματα για να ασχοληθεί μαζί του.

Η ΑΕΚ θα τον ήθελε την Κυριακή στην Τούμπα. Σαν τρελή. Όμως είναι αργά. Ο Χάρης θεωρείται «καμμένο» χαρτί. Είναι η μόνη που τον θέλει στον πίνακα. Τον έφαγε η φιλοδοξία και η αλαζονεία του. Όποιος προσπαθεί να πατήσει ταυτόχρονα σε δύο βάρκες στο τέλος χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα.

Δεν ήταν ποτέ καλός διαιτητής, ούτε ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Κανείς δεν λυπάται για το διαφαινόμενο άδοξο φινάλε του. Θα αδειάσει και μία θέση στους διεθνείς που την διεκδικούν αρκετοί. Σαν τον Χάρη έχει πολλούς πλέον ο πίνακας. Ακολουθούν τα χνάρια του. Κάνουν ακριβώς τα ίδια λάθη. Και αργά ή γρήγορα θα έχουν το ίδιο τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ