Ο Βασίλης Γκαγκάτσης και τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης και τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Θέλει τέχνη να πουλάς προϊόν και παραμύθι- ταυτόχρονα- σε μέλη του συνεταιρισμού που διευθύνεις αλλά και στον υποψήφιο αγοραστή

Το θέμα είναι να έχεις γενικό διευθυντή που να ξέρει από νταραβέρι. Έτσι και έχεις, μπορείς να εμπορεύεσαι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Με λίγα λόγια να βγαίνεις στην αγορά για να πουλήσεις προϊόν που δεν διαθέτεις. Να πουλάς προϊόν και παραμύθι ταυτόχρονα σε μέλη του συνεταιρισμού που διευθύνεις αλλά και στον υποψήφιο αγοραστή.

Ένας κοινός γενικός διευθυντής δεν μπορεί να τα κάνει αυτά. Όταν όμως πρόκειται για τον γενικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκας, Βασίλη Γκαγκάτση όλα μπορούν να γίνουν. Ο άνθρωπος που επί των ημερών του μεγαλούργησε η «παράγκα», ενθρονίστηκε με δόξα και τιμή στη θέση αυτή με τις ευλογίες και το «σπρώξιμο» των Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τα επιτεύγματά του από την μέχρι τώρα θητεία του στην Σούπερ Λίγκα δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά. Γνωστές είναι οι αποτυχίες του. Μία από αυτές να κρατήσει ενωμένο τον συνεταιρισμό για ένα θέμα τόσο σοβαρό το οποίο μάλιστα οδήγησε πριν από χρόνια στην δημιουργία του: Την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Το κλίμα είχε στραβώσει από πέρσι όταν ο ΠΑΟΚ έβγαλε την ουρά του από την κεντρική διαχείριση. Φέτος η Σούπερ Λίγκα την οποία διευθύνει ο κ. Γκαγκάτσης, απέρριψε προτάσεις της NOVA επειδή τις βρήκε κατά ενάμιση εκατομμύριο πιο κάτω από τις απαιτήσεις της. Δικαίωμά της βέβαια.

Το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την κεντρική διαχείριση και θα προχωρήσει σε απευθείας συζητήσεις και συμφωνίες με τις ΠΑΕ που το ενδιαφέρουν. Αυτό έκανε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετές ΠΑΕ. Η κεντρική διαχείριση έχει ήδη πάει περίπατο και αυτό μεταξύ άλλων προέκυψε με σαφήνεια όταν, ο Ολυμπιακός τόνισε στην τελευταία συνεδρίαση του συνεταιρισμού, ότι αποχωρεί έτσι κι αλλιώς από την κεντρική διαχείριση.

Το πρόβλημα είναι ασφαλώς μεγάλο και αφορά τις μικρότερες ΠΑΕ που θα δυσκολευτούν πολύ για να βρουν αξιοπρεπή συμβόλαια. Ενώ λοιπόν όλα αυτά έχουν συμβεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης βγήκε στην τηλεοπτική αγορά και παζαρεύει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μιλώντας στους υποψήφιους αγοραστές για κεντρική διαχείριση όταν κοντά οι μισές ομάδες έχουν ήδη υπογράψει ξεχωριστές συμφωνίες με τη NOVA!

Το πώς γίνεται αυτό μόνο ο κ. Γκαγκάτσης μπορεί να το εξηγήσει. Ίσως να νομίζει ότι απευθύνεται σε αφελείς υποψήφιους αγοραστές. Ίσως να νομίζει ότι έτσι μπορεί να πουλήσει εκδούλευση στις ΠΑΕ που ακόμα ψάχνουν για τηλεοπτική στέγη. Το ότι τον διαψεύδουν τα γεγονότα φαίνεται πως είναι κάτι που πτοεί τον γενικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκας που επί των ημερών του διαλύθηκε η κεντρική διαχείριση και ετοιμάζονται να περάσουν μαύρες μέρες οι μικρότερες ΠΑΕ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ