ΑΕΚ: Στον Τίγρη έχουν πει το συμβόλαιο του Μπρούμα;

ΑΕΚ: Στον Τίγρη έχουν πει το συμβόλαιο του Μπρούμα;

Έχει πλάκα στον πλανήτη ΑΕΚ.

Ηχηρό χαστούκι για την ΑΕΚ στο Σαράγεβο. Αυτή η απροσδόκητη ήττα από την Βελέζ που σίγουρα ταρακούνησε πολλούς και ανάγκασε σαλιάρηδες που παριστάνουν τους «ρεπόρτερ» να θυμηθούν τα… ψυχολογικά προβλήματα των ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Εκείνα που τους προκάλεσε ο Ολυμπιακός!

Δεν λέει κανείς σήμερα ότι ο Τίγρης τον Απρίλη μπήκε στα αποδυτήρια και είπε «Τελειώσατε όλοι. Θα σας αλλάξω όλους». Λένε ότι οι… περσινοί έχουν τα ψυχολογικά τους και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Η δημοσιογραφία στα καλύτερα της.

Τέλος πάντων. Βαριέμαι να συζητώ για «πουθενάδες». Αν η 12η επιστροφή του Αραούχο, η 10η του Βράνιες, ο Τζαβέλας και ο Χατζησαφί τους κάνουν σε εμάς περισσεύουν. Απλά να τους θυμίσω ότι στη ρεβάνς με τη Βελέζ θα έχει κόσμο. Καλά θα κάνουν λοιπόν όσα λένε στα ραδιόφωνα και γράφουν στα sites να μην τα λένε και στο ΟΑΚΑ.

Άκου τώρα το πιο ωραίο: Θέλει η ΑΕΚ λέει τον Αρμίντο Μπρούμα. Τον Πορτογάλο που είχε πέρσι ο Ολυμπιακός. Είναι λέει στη λίστα της. Και ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην PSV για να τον αποκτήσει.

Δεν το έχει διαψεύσει κανείς μέχρι τώρα. Οπότε ας μου επιτρέψετε να σας ενημερώσω εγώ για κάποια μικρά «τεχνικά» θεματάκια.

Ο Αρμίντο Μπρούμα έχει ετήσιο συμβόλαιο ύψους 1.8 εκατ ευρώ (καθαρές αποδοχές). Αυτά τα λεφτά η ΑΕΚ δεν τα δίνει σε παίκτη ούτε στη Monopoly. Για την ακρίβεια δεν δίνει ούτε τα μισά.

Η PSV τον Μπρούμα τον πουλάει, δεν τον δανείζει. Θα θυμάστε άλλωστε και την οψιόν των 6 εκατ ευρώ που είχε με τον Ολυμπιακό. Για την πώληση του μιλά στην Τουρκία με την Μπεσίκτας.

Ακόμη όμως και δεν βρει «πώληση» και υποχρεωθεί σε δανεισμό θα το κάνει με την προϋπόθεση η ίδια να μην βάλει ούτε «ευρώ» για το συμβόλαιο του παίκτη. Θα πρέπει δηλαδή η ομάδα που θα τον αποκτήσει να πληρώσει και το 1.8 εκατ ευρώ και τα υπόλοιπα που ανεβάζουν που ανεβάζουν το κόστος πάνω από τα 2,5 εκατ ευρώ.

Αν πει κάποιος αυτά τα νούμερα στον Τίγρη, το πιο πιθανό θα είναι να τα λέει… τρέχοντας!

Τώρα αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον, πρόταση κλπ; Αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Και μάλιστα πονεμένη. Ένας καλά ενημερωμένος ατζέντης λέει πως η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι πρέπει να έχει κάνει προτάσεις σε καμιά 50αριά ποδοσφαιριστές. Αλλά με συγκεκριμένο στιλ. Σα να πάρω τον Αμπράμοβιτς τηλέφωνο και να τον ρωτήσω αν πουλάει το κότερο του. Όσο θα κάνω deal εγώ με τον Ρομάν, άλλο τόσο θα κάνει και η ΑΕΚ με τον Μπρούμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ