Οταν το σάιτ του Ιβάν με το πιστόλι, κατηγορεί τον Καρυπίδη για «βλαχομαγκιές»

Οταν το σάιτ του Ιβάν με το πιστόλι, κατηγορεί τον Καρυπίδη για «βλαχομαγκιές»

Η μπούκα του Ιβάν με την κουμπούρα στο γήπεδο, δεν είναι τίποτα μπροστά στις διαμαρτυρίες του Καρυπίδη, σύμφωνα με το Μέσο του Σαββίδη!

11 Μαρτίου 2018. Ο Ιβάν Σαββίδης εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, συνοδευόμενος από ορδές «φουσκωτών», με σκοπό να διακόψει τον αγώνα με την ΑΕΚ και να κάνει «ντου» στον διαιτητή Κομίνη. Βγάζει το μπουφάν του και δείχνει ξεκάθαρα το πιστόλι που έχει στη ζώνη του. Ενας ιδιοκτήτης ομάδας κυνηγάει έναν διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο, παρέα με το πιστόλι του και τη συνοδεία του. Στρέφεται στον πάγκο της ΑΕΚ και βρίζει. Δίνει ένα πρωτοφανές σόου στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Γίνεται πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο. Το… πιστόλι του και η μπούκα στον αγωνιστικό χώρο γίνεται το πιο viral θέμα στον πλανήτη.

Η European Club Association διαγράφει τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες από μέλος της, αναφέροντας δηκτικά: «Η ECA καταδικάζει έντονα τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, την Κυριακή 11 Μαρτίου (…) Η ΕCA υπάρχει για να προστατεύει την ακεραιότητα και την κανονικότητα διοργανώσεων και αγώνων, καθώς και τις αθλητικές αξίες και αρχές στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Έχουν περάσει περισσότερα από 3 χρόνια, αλλά η δίκη του Ιβάν Σαββίδη και των συνοδών του για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το όπλο, δεν έχει γίνει. Για την ακρίβεια, έχει αναβληθεί ήδη έξι φορές η εκδίκαση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τους έτερους 6 κατηγορούμενους να βρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες για να καθυστερήσουν τη δίκη.

Ολο αυτό το σκηνικό που περιγράψαμε παραπάνω, με έναν ιδιοκτήτη να μπουκάρει στο γήπεδο με ένα όπλο, από κάποιους κρίνεται ως «αντίδραση ενός αγανακτισμένου ανθρώπου». Το ότι αυτό το αναπαρήγαγαν και το προέβαλαν τα μέσα και οι υπάλληλοι του ίδιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, με σκοπό να ξεπλύνουν το αφεντικό, είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Το παραδέχονται κιόλας.

Αλλά από εκεί, έως το σημείο να στήνεται ολόκληρη επικοινωνιακή φαιδρότητα, εναντίον του Αρη και του Θοδωρή Καρυπίδη, είναι μια τεράστια απόσταση.

Οι υπάλληλοι του Ιβάν Σαββίδη, λοιπόν, γνωστή ιστοσελίδα ειδικού σκοπού και οπαδικού περιεχομένου, χαρακτήρισε «βλαχομαγκιά» τις διαμαρτυρίες του Καρυπίδη στον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης με την Αστάνα, Χουάν Λούκα Σάκι, για το πέναλτι που δεν δόθηκε στους Κίτρινους, στις καθυστερήσεις του αγώνα. Και έστησε ένα ολόκληρο κείμενο-βδέλυγμα εναντίον του Αρη και του ιδιοκτήτη του, με αφορμή αυτό το περιστατικό.

Το σάιτ του Ιβάν Σαββίδη με το πιστόλι, λοιπόν, κατηγορεί τον Καρυπίδη και τον Αρη για «βλάχομαγκιές»! Λογικό, θα πείτε. Δεν είχε και κουμπούρι μαζί του ο μεγαλομέτοχος του Αρη. Δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να κυνηγήσει τον διαιτητή και να τον απειλήσει με το ευγενικό «εσύ, τελείωσες», που είχε ακούσει ο Κομίνης στην Τούμπα. Αυτό δεν ήταν βλαχομαγκιά. Ηταν αγανάκτηση. Από την αδικία. Τέτοιο σανό. Τέτοια φαιδρότητα. Τέτοιος πόνος.

Αλλα όπως φαίνεται ξεκάθαρα, πλέον, το σάιτ «ειδικού σκοπού» του Ιβάν, πέραν των διαφόρων λιβέλων που δημοσιεύει κατά καιρούς, έχει επικεντρωθεί στην κόντρα με τον Αρη. Ο,τι μπορεί ο καθένας, θα πείτε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ