Της… Τούμπας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και (δεν) γελά

Της… Τούμπας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και (δεν) γελά

Μέρα επιτυχιών για ακόμα μια φορά ήταν το χθεσινό στοιχηματικό Σάββατο. Έγινε το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στο Ολντ Τράφορντ, πέρασε άνετα ο άσος της Μίντλεσμπρο, ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το σκορ στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μάλαγα και ο Ζόνας σε αυτόν της Μπενφίκα με την Άβες. Επίσης, ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε πολύ μεγάλες αποδόσεις […]

Μέρα επιτυχιών για ακόμα μια φορά ήταν το χθεσινό στοιχηματικό Σάββατο. Έγινε το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στο Ολντ Τράφορντ, πέρασε άνετα ο άσος της Μίντλεσμπρο, ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το σκορ στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μάλαγα και ο Ζόνας σε αυτόν της Μπενφίκα με την Άβες. Επίσης, ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε πολύ μεγάλες αποδόσεις με το θετικό του αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.

Μόνο η κόντρα της Ρίβερ Πλέιτ χάθηκε. Με ποιο τρόπο; Με αυτογκόλ του επιθετικού της Πατρονάτο, του Μπαλμπόα, στο 93’, οπότε διαμορφώθηκε το τελικό 0-1 και αμέσως μετά έληξε το ματς!

Τα της Θεσσαλονίκης

Ασταμάτητη η στοιχηματική δράση, ασταμάτητη και η ροή των γεγονότων. Ξενύχτησε χθες ο …καμμένος, όχι μόνο για να δει τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά και να μάθει τα σχετικά με την απόφαση της ποινής του ΠΑΟΚ.

Σα γράφω συχνά την απορία περί του πόσο εύκολα πέφτουν οι τιμές στα ματς του «Δικεφάλου του Βορρά». Έχω γράψει ότι έφτασαν να πέφτουν ακόμα και από συνήθεια. Γιατί ολόκληρη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα φωνάζει «ΠΑΟΚ» εδώ και μήνες σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, έδρας και αγωνιστικού ρεπορτάζ.

Σήμερα οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την ΑΕΚ, η αποστολή της οποίας κοιμήθηκε Σάββατο σκεπτόμενη ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών και ξύπνησε Κυριακή υποχρεωμένη να παίξει στο καζάνι της Τούμπας.

Το ματς δεν συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, οπότε βλέπουμε τι γίνεται σε αυτό στις υπόλοιπες εγχώριες και εκτός συνόρων εταιρείες. Από τα ξημερώματα της Παρασκευής σας γράψαμε ότι οι αποδόσεις θυμίζουν αγώνα των γηπεδούχων με άλλη ομάδα μεσαίας δυναμικής και όχι την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Μέχρι το 1,65 έφταναν. Χθες τα πράγματα ισορρόπησαν. Τη νύχτα του Σαββάτου είδαμε τον άσο να φτάνει μέχρι και στο 1,85, όμως το πρωί της Κυριακής δεν ξεπερνά πουθενά το 1,75 και σταδιακά χαμηλώνει και εμφανίζεται μέχρι και στο 1,66. Το Χ ξεκινά από το 3,00 και φτάνει μέχρι το 3,70 και το διπλό έγινε …πύραυλος (από 4,67 μέχρι 6,50 ανάλογα με το πόσο απίθανο το θεωρεί ο εκάστοτε πάροχος στοιχήματος!).

Τι θα ποντάρει ο …καμμένος; ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στο 2,50. Ο ΠΑΟΚ θα πιέσει όσο δεν πάει και η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει.

Υπόλοιπο Ελλάδας

Στο Ξάνθη – Παναιτωλικός έγινε ότι σας γράφαμε προ ημερών. Έπεσε το Χ και το διπλό.

Με έκπληξη είδαμε θεαματική πτώση και στον άσο της Λαμίας κόντρα στο Λεβαδειακό. Φρέσκο – φρέσκο αυτό, αφού τώρα πήρε ποντάρισμα.

Ανεβαίνει ο Ολυμπιακός. Ψηλώνει το διπλό και στον ΟΠΑΠ (από 1,10 πήγε στο 1,20 και στο εξωτερικό φτάνει και μέχρι το 1,30).

Θα το πάρουμε το διπλό του Ολυμπιακού (όπου το βρούμε γύρω από το 1,30). Στα Περιβόλια παίζει. Όποιος μιλάει ελληνικά έχει περάσει από τα Χανιά. Λογικά θα το κάνουν και οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά.

Βόλτα στην Ευρώπη

Αξίζει η κόντρα μεγάλων αποδόσεων σε ομάδες που είχαν υποχρεώσεις την περασμένη Πέμπτη στο Europa League και την ερχόμενη επανέρχονται είτε για να διαχειριστούν αποτελέσματα είτε για να τα ανατρέψουν.

Συνεπώς:
Πάμε για 1Χ στο Ροστόφ – Ζενίτ (έχασε 2-1 στη Λειψία η Ζενίτ και πάει για ανατροπή)

Πάμε για 1Χ στο Μάτερσμπουργκ – Σάλτσμπουργκ (η Σάλτσμπουργκ κέρδισε 2-1 στο Βεστφάλεν τη Ντόρτμουντ, αλλά στη ρεβάνς γνωρίζει ότι καλείται να δώσει νέα μεγάλη μάχη. Έχει και μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία από τη δεύτερη Στουρμ).

Επίσης 1Χ και στο Στουτγκάρδη – Λειψία (με τη Ζενίτ έπαιξε και θα ξαναπαίξει η Λειψία και είναι και πρωτάρα στην Ευρώπη).

Γκολ και σκόρερ

Over 2,5 στο Άρσεναλ – Γουότφορντ και anytime σκόρερ ο Ομπαμεγιάνγκ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ