Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Ιβάν

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Ιβάν

Πλέον ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν τρώει σανό, βλέπει κ καταλαβαίνει ότι ο Ιβάν μένει στα λόγια και δεν κάνει πράξεις, θυμίζοντας... Τίγρη.

Τα μάθατε, δεν τα μάθατε; Το σκότωσε το θηρίο ο ΠΑΟΚ του Ιβάν. Η… καυτή Τούμπα «έλιωσε» τους ερασιτέχνες της Μποέμιαν και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε την πρόκριση για τα play off του Europa Conference League.

Βέβαια, η εικόνα της ομάδας που έκανε καθυστέρηση στο τέλος για να μην δεχτεί γκολ, δεν ικανοποίησε και ιδιαίτερα τον κόσμο ο οποίος αποδοκίμασε στο γήπεδο και έκραξε άγρια στα social media της ΠΑΕ. Ακόμα και η Θύρα 4 που δεν βρέθηκε στο πέταλο, εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση γεμάτη αλήθειες για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ.

Ποιες είναι αυτές οι αλήθειες; Ότι η ομάδα είναι παρατημένη από το μεγάλο αφεντικό και ξεπουλάει τα καλύτερα περιουσιακά της στοιχεία γιατί ο Ιβάν δεν βάζει λεφτά. Από το απεριόριστο μπάτζετ της πρώτης εποχής Λουτσέσκου που κατέληξε με τον Ρουμάνο να τους παρατάει στα κρύα του λουτρού, μέχρι την τωρινή κατάσταση, ο ΠΑΟΚ που παρεμπιπτόντως ακόμα ψάχνει τεχνικό διευθυντή, μοιάζει παρατημένος.

Μπορεί εδώ και χρόνια οι… πρεσβευτές της αλήθειας να κοροϊδεύουν τον κόσμο αλλά όπως φαίνεται ο κόσμος ξύπνησε πλέον και δεν τρώει κουτόχορτο. Βλέπει και καταλαβαίνει πολύ καλά τι γίνεται και προς τα που οδεύει το πράγμα.

Βλέπει μια ομάδα που έχει «επενδύσει» στο παρασκήνιο για ΕΠΟ, Ενώσεις κτλ για να πάρει ένα νταμπλ και πλέον είναι φανερό πως δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική για πρωτάθλημα, παρά μόνο για κάνα Κυπελλάκι. Μια ομάδα που χωλαίνει για να περάσει ένα… καφενείο όπως η συμπαθέστατη κατά τα άλλα Μποέμιαν.

Πάντως πρέπει να του το αναγνωρίσουμε του Ιβάν. Στα λόγια είναι άπλας. Σαν τον καλό του φίλο τον Τίγρη που τα αλλάζει όλα τρεις και λίγο και όλα τα ίδια μένουν τελικά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ