Ο ατελείωτος κατήφορος του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο ατελείωτος κατήφορος του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ θέλει να «τρελάνει» όλη τη χώρα με τις νέες του δηλώσεις. Για όλα φταίνε ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ σύμφωνα με τα όσα είπε σε Ιταλούς και Ρουμάνους ο Λουτσέσκου. Ο «μικρόκοσμος» του προπονητή του δικέφαλου του Βορρά και ο ατελείωτος κατήφορος του 49χρονου τεχνικού.

Τα όσα έχουν γίνει στην Τούμπα το τελευταίο διάστημα, στα δύο ντέρμπι που είχε να δώσει ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μάλλον διαφεύγουν της προσοχής του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος τα όσα έχει υποστηρίξει ο Ρουμάνος προπονητής μιλώντας σε ιταλικά και ρουμάνικα μέσα ενημέρωσης. Ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται ο Λουτσέσκου στα όσα έχουν δει όλοι οι Έλληνες έχει προφανώς έναν και μοναδικό στόχο.

Να τρελάνει όλη την χώρα. Είναι δικαίωμα του να υποστηρίζει τον εργοδότη του αλλά το να προσπαθεί να δικαιολογήσει την  είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, με το πιστόλι να είναι περασμένο στο ζωνάρι, αυτό πάει πολύ. Προς ενημέρωση του Ραζβάν Λουτσέσκου η συγκεκριμένη εικόνα ήταν σοκαριστική και δεν μπορεί κανείς να την δικαιολογήσει. Κι όταν λέμε κανείς, εννοούμε κανείς. Το να προσπαθήσει ο Λουτσέσκου να δείξει πόσο πολύ στηρίζει τον πρόεδρο της ομάδας του είναι δικό του θέμα. Αλλά να τρελάνει όλη την χώρα δεν μπορεί. Πάμε όμως και παρακάτω γιατί ο κατήφορος του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει τελειωμό.

Ο προπονητής του δικέφαλου του Βορρά επέμεινε στις απαράδεκτες δηλώσεις που είχε κάνει και μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα. Επέμεινε σε τοποθετήσεις που θ’ αποτελούν στο μέλλον «μνημείο» ντροπής, καθώς επανέλαβε πως ο συνάδελφος του έκανε ότι έκανε για να μην γίνει το παιχνίδι. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να μιλήσει στους συμπατριώτες του, για χαρτάκι που βρήκε τον προπονητή του Ολυμπιακού. Δεν περίμενε κάποιος από τον Λουτέσκου να υπερασπιστεί τον συνάδελφο του. Κάτι τέτοιο θα ήταν όντως εντυπωσιακό. Άλλο όμως να μην πεις το παραμικρό κι άλλο να επιτεθείς στον συνάδελφο σου και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Ο Λουτσέσκου είχε κατηγορήσει τον Όσκαρ Γκαρθία και είχε χαρακτηρίσει δειλούς τους ερυθρόλευκους. Μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε να καταφερθεί εναντίον των παικτών της Ένωσης και επισήμανε ότι θα πρέπει να εξεταστεί η στάση της ΑΕΚ. Ο τεχνικός όμως της ομάδας της Θεσσαλονίκης οφείλει να αναρωτηθεί για τα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Καλείται να σκεφτεί πριν κατηγορήσει τους πάντες για να «βγάλει λάδι» την ομάδα του και τον εργοδότη του.  Με βάση τις δηλώσεις του Λουτσέσκου ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ φέρουν την ευθύνη για τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην Τούμπα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει να ζει στον «μικρόκοσμο» που έχει χτίσει αλλά η υπόλοιπη χώρα δεν πρόκειται να «τρελαθεί» επειδή ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να γκρεμίσει την αλήθεια. Δυστυχώς για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ οι εικόνες και στα δύο ντέρμπι ήταν αποκαλυπτικές. Δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν και σοκαριστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ