ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ – Δεν βλέπονται αλλά σε κανά δυο μήνες θα τους φταίει ο… Ολυμπιακός που δεν θα «βλέπουν»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ – Δεν βλέπονται αλλά σε κανά δυο μήνες θα τους φταίει ο… Ολυμπιακός που δεν θα «βλέπουν»

«Μαύρα» χάλια η πάλαι ποτέ «τρόικα» που ενώθηκε για να… σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τους «εξυγιαντές» να ετοιμάζουν από τώρα το αφήγημα και αυτής της επικείμενης αποτυχίας. Και να «χαζεύουν» τον Άρη…

Πρεμιέρα θα είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο υπό νορμάλ συνθήκες. Ελληνικό ποδόσφαιρο και νορμάλ συνθήκες βεβαίως δεν πάνε μαζί για αυτό και τελικά θα δούμε σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο. ΑΕΚ και ΠΑΟ, αλλά και ο Άρης από την στιγμή που δεν υπάρχουν ευρωπαϊκοί αγώνες όπως για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έκαναν φιλικά για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση πριν την σέντρα στη Σούπερ Λιγκ.

Και επιβεβαίωσαν και οι τρεις τις προβλέψεις. Η ΑΕΚ πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Τίγρης βλέπετε τα άλλαξε όλα, αλλά μόνο στη θεωρία, στην πράξη μπορεί να πετύχει το ακατόρθωτο! Να είναι ακόμη χειρότερη η ΑΕΚ από ότι ήταν πέρσι. Είναι και αυτό μια υπέρβαση όπως και να το κάνουμε. Αποκλείστηκε από το χωριό του Ντούσκο και τώρα που υποτίθεται θα έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα έπαιξε φιλικό με τον Αστέρα και έχασε 1-0 σε ένα ματς που δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ!

Πιο πολύ ενδιαφέρον είχε η… σιλουέτα του Άμραμπατ που έδειξε κομματάκι «βαρύς» παρά η εικόνα της ομάδας του Μιλόγεβιτς. Ακόμη και στα… μπουκέτα έχασε καθώς ο Τζαβέλλας πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ως συνήθως. Αλλά βεβαίως αυτό δεν είναι το θέμα μας. Το θέμα για την ΑΕΚ είναι ότι δεν βλέπεται και ο Τίγρης δεν δείχνει διατεθειμένος να ασχοληθεί. Θα πάει και μια βόλτα αύριο στην Αγιά Σοφιά και από εδώ πάνε και οι άλλοι.

Στον ΠΑΟ η κατάσταση γίνεται όλο και πιο στενάχωρη. Εφτά φιλικά έχουν δώσει, μηδέν νίκες. Δηλαδή μιλάμε για κατόρθωμα. Είπαν να παίξουν και με τον Παναιτωλικό μήπως και κάνουν σεφτέ και ήρθε ο Αναστασίου και τους νίκησε και αυτός. 2-1 η Μίλαν, 2-1 και ο Αναστασίου για έναν ΠΑΟ που την άλλη εβδομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα και έτσι όπως είναι δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει. Ο Γιοβάνοβιτς ακόμη ψάχνει τους παίκτες που του κάνουν και έτσι όπως το πάει σε λίγο θα κάνει μόνος του ο Αλαφούζος τις μεταγραφές για να γεμίσει το ρόστερ που είναι επικίνδυνα άδειο.

Στον ΠΑΟΚ η κατάσταση είναι θλιβερή, μόνο τσάμπα έρχεται κανείς για να μπει στην ομάδα, όσοι ζητάνε λεφτά δεν αποκτώνται με τον Λουτσέσκου να έχει την… βαβέλ από δεύτερης γραμμής ποδοσφαιριστές ή γεροντοπαλίκαρα ποιότητας βλέποντας τον Ιβάν να ξεπουλάει ότι ελπιδοφόρο υπάρχει και να μην παίρνει τίποτα στη θέση του! Τους έφυγε η ψυχή να αποκλείσουν τα παλικάρια της Μποέμιαν, ισοφάρισαν με αυτογκόλ την Ριέκα και πάνε στην Κροατία ως αουτσάιντερ και ο κόσμος ήδη κράζει. Όπως αυτός της ΑΕΚ που κράζει ασταμάτητα πλέον βλέποντας την κοροιδία να πηγαίνει σύννεφο.

Και στον αντίποδα υπάρχει ο Ολυμπιακός που παρά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει με μεταγραφές Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ήδη ενισχυθεί για τα καλά μεσοεπιθετικά και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και ανασταλτικά. Θα είναι καλύτερος από πέρσι και από ότι φαίνεται θα παίξει και φέτος… εκτός συναγωνισμού. Έχοντας ως σοβαρό αντίπαλο την σπουδαία ομάδα που έχει φτιάξει ο Άρης διαθέτοντας το δεύτερο καλύτερο ρόστερ της Σούπερ Λιγκ. Ο Άρης που έδειξε κόντρα στον ΠΑΣ εικόνες από το μέλλον.

Όπως καταλαβαίνετε με τις «σφαλιάρες» να πέφτουν σύννεφο για τους «εξυγιαντές» τα… εξαπτέρυγα και οι υπάλληλοι είτε λουφάζουν είτε ψάχνουν «περιτύλιγμα». Όταν σε κανά δυο μήνες δεν θα… βλέπουν τον Ολυμπιακό θα ανακαλύπτουν τους… νεφελίμ για να φταίει για όλα ο Ολυμπιακός ελπίζοντας πως θα γλιτώσουν τα χειρότερα. Για αυτούς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ