Ο Σαββίδης απέλυσε τον ρεπόρτερ ΑΕΚ του «ΕΘΝΟΥΣ», για το… πιστόλι!

Ο Σαββίδης απέλυσε τον ρεπόρτερ ΑΕΚ του «ΕΘΝΟΥΣ», για το… πιστόλι!

Λογοκρισία και άμεση απόλυση του ρεπόρτερ ΑΕΚ του «ΕΘΝΟΥΣ» για ποστάρισμα φωτογραφίας του Σαββίδη με το πιστόλι! Στον αέρα όποιος δεν ακολουθεί πιστά το τρίπτυχο ΠΑΟΚ, Ορθοδοξία, ΣΥΡΙΖΑ.

Πώς το έγραψε ο «πιστολέρο» της ενημέρωσης; Ο Σαββίδης δεν απολύει κόσμο από τα media; Κάπως έτσι ή και πιο γλυκά. Αλλά το κακό είναι ότι τα γραπτά μένουν και ξεμπροστιάζουν την κενή περιεχομένου αβάντα στον «αφεντικούλη». Και μάλιστα πριν κλείσει το 24ωρο από την αποθέωση του Ιβάν, η πρώτη απόλυση «αντιφρονούντα» δημοσιογράφου έκανε την εμφάνισή της στο «Εθνος». Με τον ρεπόρτερ ΑΕΚ, Βαγγέλη Αρναούτογλου, να απομακρύνεται με συνοπτικές διαδικασίες από την εφημερίδα του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ο Αρνούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook εξήγησε ότι (όπως του μεταφέρθηκε από τη διεύθυνση της εφημερίδας) ο λόγος της απόλυσής του έχει να κάνει με την ανάρτηση φωτογραφίας του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στα social media, που συνοδεύτηκε με το σχόλιο «Πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ»!

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Β. Αρναούτογλου για την απόλυσή του αναφέρει τα εξής: «Η απόλυσή μου από το «ΕΘΝΟΣ», σχετίζεται με ποστάρισμά μου στο faceboook. Όπως ενημερώθηκα αρμοδίως, δεν θα έπρεπε να αναρτήσω την φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει με το όπλο σε εμφανή θέση, σχολιάζοντας «Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ». Θεωρήθηκε ανέντιμο και ανήθικο, επειδή πληρωνόμουν από τον συγκεκριμένο εργοδότη. Κατανοητή η λογική! Πρέπει να είμαστε στρατιώτες ακόμα και στα αίσχη. Όχι εγώ! Αυτός είναι ο λόγος της απόλυσής μου, το αναφέρω για να μην υπάρχουν στρεβλώσεις».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, βεβαίως, ασχέτως της προπαγάνδας των πληρωμένων κονδυλοφόρων, κρίνεται απολύτως λογική από όσους γνωρίζουν τις πρακτικές Σαββίδη και κυρίως τις θέσεις του. Ο ίδιος, άλλωστε, ήταν ξεκάθαρος όταν έκανε την πρώτη ομιλία του στους εργαζόμενους του «ΕΘΝΟΥΣ». «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», είχε πει με σαφήνεια και χωρίς περιστροφές.

Και μπορεί έως και πριν λίγες ημέρες να μην υπήρχαν τέτοια προβλήματα, αλλά από την ημέρα που η διοίκηση Μάρη αποχώρησε από το «ΕΘΝΟΣ» και η ιστορική εφημερίδα πέρασε στα χέρια του Ιβάν και των συν αυτώ, το μαξιλάρι ασφαλείας προς τους εργαζόμενους δεν υπάρχει πλέον. Και επί της ουσίας κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Αν και για κάποιους τα πράγματα πήραν την αναμενόμενη ρότα. Αυτή που εκφράζει και αντιπροσωπεύει απόλυτα τον ολιγάρχη εκδότη.

Πλέον, όποιος δεν ακολουθεί πιστά το τρίπτυχο «ΠΑΟΚ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ», δεν έχει θέση στις δουλειές του Ιβάν. Αρα, ούτε στην εφημερίδα του. Και από τη στιγμή που υπήρξε και το πρώτο «ξήλωμα» για ποδοσφαιρικά φρονήματα, το μήνυμα εστάλη.

Σειρά τώρα έχουν όσοι δεν έχουν επιλέξει να αναγράφεται στην ταυτότητά τους (με μεγάλα γράμματα) ο μαγικός συνδυασμός «Ελληνας ορθόδοξος». Και στη συνέχεια σκληρές θα είναι οι επιπτώσεις για εκείνους που δεν έχουν βγάλει κάρτα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρεμπιπτόντως, μιας και αναφερθήκαμε στον ΣΥΡΙΖΑ, την αυτοαποκαλούμενη αριστερή Κυβέρνηση. Τι έγινε ρε παιδιά; Πού είναι τα αντανακλαστικά σας; Ποια είναι η αντίδραση για μία τόσο άδικη απόλυση ενός εργαζόμενου, που δεν έβρισε, δεν συκοφάντησε, δεν πρόσβαλε τον εργοδότη του; Τι θα γινόταν από τα γνωστά κυβερνητικά troll εάν η απόλυση αφορούσε άλλο αφεντικό και όχι τον «εκλεκτό» Ιβάν;

Πού είναι οι τα Μέσα της εξυγίανσης να εξαπολύσουν μύδρους εναντίον όλων (πλην Ιβάν, βεβαίως). Ρητορικά ερωτήματα που δεν επιδέχονται απαντήσεων από troll και πληρωμένες γραφίδες.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ Β. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ