Ανίκανος και επικίνδυνος ο Περέιρα

Ανίκανος και επικίνδυνος ο Περέιρα

Ο Περέιρα και οι συνεργάτες του στην επιτροπή διαιτησίας θα είναι σίγουρα ικανοποιημένοι από τον τρόπο που ο διαιτητής, οι βοηθοί και ο τέταρτος διαχειρίστηκαν την όλη κατάσταση στην Τούμπα. Και να μην είναι, δεν βγαίνουν να το πουν. Δεν τοποθετούνται για τίποτα.

Ο Γραμμένος φαίνεται ότι δεν έχει τα …καρύδια, ούτε την αξιοπρέπεια να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την αξιολύπητη παρουσία του. Εξαρχής ήταν …λίγος για μία θέση που απαιτεί πολλά.

Ο άλλος, ο «περίεργος», που είναι; Ο Περέιρα. Δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε; Μάλλον ξοδεύει τον παχυλό μισθό του σε άλλα πράγματα και δεν ασχολείται με τη διαιτησία. Δεν τον είδαμε να δραστηριοποιείται μετά από όσα έκαναν οι διαιτητές στην Τούμπα. Για τον Πορτογάλο δεν πρέπει να συνέβη κάτι σπουδαίο. Κάτι που έχει προκαλέσει σάλο σε όλο τον πλανήτη.

Το φύλλο του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είναι απίστευτο. Αν δεν έχεις παρακολουθήσει τα γεγονότα και απλά το διαβάσεις, αποκομίζεις την εντύπωση ότι ο Κομίνης αναφέρεται σε άλλο ματς. Σε κάποιο που απλά έγινε μία απώθηση, ο Μίχελ έβρισε τους ρέφερι, πράγμα που έχει κάνει σε αρκετούς άλλα παιχνίδια. Λες και το γκολ των γηπεδούχων μέτρησε στον αγωνιστικό χώρο και το κατάλαβαν όλοι. Σαν να μην έπαθαν σοκ όταν έμαθαν αργότερα ότι το οφσάιντ έγινε …1-0.

Ο Περέιρα και οι συνεργάτες του στην επιτροπή διαιτησίας θα είναι σίγουρα ικανοποιημένοι από τον τρόπο που ο διαιτητής, οι βοηθοί και ο τέταρτος διαχειρίστηκαν την όλη κατάσταση. Και να μην είναι, δεν βγαίνουν να το πουν. Δεν τοποθετούνται για τίποτα.

Δεν στηρίζουν τους διαιτητές αν τον κρίνουν σωστό αλλά ούτε τους «αδειάζουν», τους τιμωρούν, σε περίπτωση που δεν έχουν ασκήσει σωστά τα καθήκοντα τους. Ο Πορτογάλος έχει χάσει από καιρό το …παιχνίδι. Αδρανής παρέμεινε και μετά τα κραυγαλέα λάθη του Βάτσιου, του Καλογερόπουλου, του Θάνου, του Ευαγγέλου και των άλλων διαιτητών την φετινή σεζόν. Του Κουντουρέλλη, του Σίπκα, του Καλφάκη και των υπόλοιπων βοηθών.

Ο Βίτορ Μέλο είναι σαν τον Γραμμένο. Δεν έγινε κανένα «έγκλημα» από τη στιγμή που το όπλο δεν εκπυρσοκρότησε. Το πολύ να …σκουπίσουν τον Κομίνη και τον Ποντίκη. Αυτή είναι η εύκολη λύση. Ο αόρατος Περέιρα έπρεπε ήδη να έχει υποβάλλει την παραίτηση του. Άλλωστε δεν προσφέρει και τίποτα. Όποιος κρύβεται την δύσκολη ώρα μπορεί να είναι «ικανός» για την ΕΠΟ και την επιτροπή διαιτησίας της αλλά είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ