Ο ΠΑΟΚ έχει χιούμορ – Φοβάται τον… Φωτιά

Ο ΠΑΟΚ έχει χιούμορ – Φοβάται τον… Φωτιά

Μπορεί η ομάδα του Λουτσέσκου να τα έχει βρει μπαστούνια στο ξεκίνημα. Τουλάχιστον όμως δεν χάνει το χιούμορ της.

Καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ. Και αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πως μπορεί να μην έχουμε ιδιαίτερα υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά τουλάχιστον διατηρούμε το χιούμορ μας.

Με τον ΠΑΟΚ να δίνει τον ρυθμό: «Σε επιφυλακή ο ΠΑΟΚ για Κουμπαράκη – Φωτιά!» διαβάσαμε στον τίτλο. Και μπήκαμε προφανώς στον πειρασμό: «Δεν ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ το δίδυμο Κουμπαράκη – Φωτιά, τους οποίους γνωρίζουν πολύ καλά από την πορεία τους: «Δεν πρόκειται να ανεχτούμε καμία περίεργη συμπεριφορά…» αφήνουν να εννοηθεί οι Θεσσαλονικείς ενόψει της αναμέτρησης στο Αγρίνιο».

Εκεί σταματήσαμε την ανάγνωση. Και φοβηθήκαμε μην πέσει το ταβάνι και μας πλακώσει. Διότι όποιος έχει μια στοιχειώδη μνήμη ειδικά για την παρουσία του Βασίλη Φωτιά είτε με σφυρίχτρα, είτε στο VAR σε αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται και το επίπεδο ανησυχίας του Δικεφάλου.

Και να ήταν μόνο τα Μέσα του Ιβάν: Παντού φύτρωσε η συγκεκριμένη διαρροή. Τόσο μεγάλο ανησυχία. Και όλα αυτά στην ημέρα που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κάλυψε απόλυτα τον συγκεκριμένο ρέφερι για τη διαιτησία του στο ματς της Κυριακής ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ