Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Μόλις τρεις αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί και τα κείμενα που γράφουν τα Μελισσανίδης boys, έχουν σπάσει κάθε όριο γραφικότητας σε σημείο που να μην ξέρεις, από πού να αρχίσεις και από πού να τελειώσεις.

Σε ένα πράγμα είναι έτη φωτός μπροστά ο οργανισμός της ΑΕΚ. Στο να κυνηγά δράκους, να ψάχνει φαντάσματα και να θεωρεί ότι όλος ο κόσμος της κάνει πόλεμο. Μανούλες είναι σε αυτό οι κιτρινόμαυροι. Παγκόσμιοι πρωταθλητές και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να τους πάρει τα σκήπτρα. Εδώ έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν ότι τους στήνουν με δικιά τους ΕΠΟ και δεν τους αφήνουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα!

Μόλις τρεις αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί και τα κείμενα που γράφουν τα Μελισσανίδης boys, έχουν σπάσει κάθε όριο γραφικότητας σε σημείο που να μην ξέρεις, από πού να αρχίσεις και από πού να τελειώσεις. Θα προσπαθήσουμε (γιατί ομολογουμένως θέλει προσπάθεια…) να κάνουμε την αρχή.

Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ έγινε ο κακός χαμός. Σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ μέχρι το 78’ κέρδιζε με 3-0!!! Φάγανε στο τέλος… γλαρόσουπα και επειδή αυτή δεν χωνεύεται εύκολα, αμέσως ξεκίνησε το παραμύθι. Διαβάσαμε για σφαγή, για παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη της ΑΕΚ, για τραγική φιλοξενία. Το μόνο που δεν διαβάσαμε ήταν ότι η μπάλα ήταν τηλεκατευθυνόμενη και για αυτό μπήκε τρεις φορές στα δίχτυα του κέρβερου Στάνκοβιτς.

Έσκουζαν για τρεις φάσεις. Για την κλωτσιά που δέχθηκε ο Χατζησαφί, για την αποβολή του Γκαρσία, για την μη αποβολή του Νέιρα και του Λάμπρου στην ίδια φάση και για φάουλ στο 1-3. Αυτά μετά το τέλος του ματς. Στην πορεία, οι φωνές συνεχίστηκαν μόνο για φάουλ στο 1-3 και γιατί ο Κλάτενμπεργκ δεν έδωσε στη δημοσιότητα την συγκεκριμένη φάση.

Το μενού από τον Άγγλο είχε και δεύτερη… γλαροσούπα, γιατί όπως εξήγησε και όπως είδαμε όλοι, σωστά δεν αποβλήθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ και σωστά αποβλήθηκε ο Γκαρσία, ο οποίος χτύπησε στον λαιμό το Νέιρα.

Για το υποτιθέμενο φάουλ στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ, εγώ θα απαντήσω με ερώτηση. Βάλαμε δυναμόμετρο για να ξέρουμε αν ο Βράνιες έπεσε από το άγγιγμα του Ντουρμισάι; Και αν αυτό είναι φάουλ, γιατί δεν είναι πέναλτι το κράτημα στον Βαλμπουενά στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Ατρόμητο;

Για την φιλοξενία στο Ηράκλειο, αν έχουν τα guts να μας πουν δύο πράγματα. Ποιοι ήταν αυτοί που πήγαν στον πρώην ρεπόρτερ τους (και ένα από τα καλύτερα παιδιά στη δημοσιογραφία) και νυν μέλος της ΠΑΕ ΟΦΗ και του ζητούσαν τα ρέστα, πριν την έναρξη του αγώνα; Και ο λόγος της επίθεσης ήταν ότι κάποιοι οπαδοί από την εξέδρα έβριζαν τους τερματοφύλακες της ΑΕΚ στο ζέσταμα!

Η δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με τον πανηγυρισμό του Κονέ. Κανείς δεν πείραξε τους ανθρώπους της ΑΕΚ στο 0-1. Στο 0-2 εξοργίστηκαν οι Κρητικοί, γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα στην κρήτη και σύμφωνα με αυτούς που ήταν στο γήπεδο, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν πανηγύρισε απλά. Απλά συνόδεψε την χαρά του και φωνές του στιλ «πάρτε τα απίδια μου».

Είπα Ολυμπιακό; Εδώ αρχίζουν τα απίστευτα και τα ωραία. Αφού διαβάσαμε στο site της αλήθειας, ότι η ιστορία στο Ηράκλειο είχε κόκκινο χρώμα. Στον Δικέφαλο τον πήγαν ένα βήμα πιο μπροστά και χωρίς υπόνοιες. Μας… ενημέρωσαν ότι το παιχνίδι δεν παίζεται πλέον από την ΕΠΟ, για την οποία παραδέχονται ότι η ΑΕΚ έδωσε μάχες για τις ενώσεις προκειμένου να αποκτήσει τον πρώτο λόγο, αλλά από τις διεθνείς ομοσπονδίες, οι οποίες «μας φόρεσαν φέσι τον Κλάτενμπεργκ»!

Και φυσικά το παραμύθι έχει και καλύτερη συνέχεια. Διαβάστε και κλάψτε: «Όσον καιρό η ΑΕΚ αναλώθηκε σε μάχες μεταξύ των ΕΠΣ, προκειμένου να πάρει νίκες που έφεραν τον πρώτο λόγο για την ομοσπονδία, ο Ολυμπιακός έκανε όλη την δουλειά με τον Κλάτενμπεργκ. Να παίρνει ο Ολυμπιακός τα σφυριγματάκια του και παράλληλα να πέφτουν μεγάλα χτυπήματα στους αντιπάλους, δηλαδή στην ΑΕΚ».

Τι μας λένε εδώ τα παιδιά, εκτός από το προφανές ότι ο Μελισσανίδης έδινε μάχες για τις ενώσεις με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο – αυτός που δεν ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ – αλλά την πέφτει στον διαιτητή στο Ηράκλειο. Ότι ο Κλάτενμπεργκ είναι πιόνι του Ολυμπιακού για να παίρνουν οι πρωταθλητές σφυρίγματα και ταυτόχρονα να σφάζουν στο γόνατο την ΑΕΚ.

Κοιτάς το κείμενο, το διαβάζεις ξανά και λες δεν μπορεί. Κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν. Αυτή που είχαν βάλει τα στήθη τους μπροστά για να έρθουν ξένοι διαιτητές και ξένος αρχιδιαιτητής, τώρα γράφουν ότι τους τον φόρεσαν φέσι! Εκπληκτικό, αλλά έχει εξήγηση. Θέλουν να διώξουν τους ξένους διαιτητές για να μπορούν να παίξουν μπάλα όπως ξέρουν. Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.

Γέλαγαν πέρυσι και κορόιδευαν όταν ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ότι δεν στηρίζει τον Κλάτενμπεργκ. Τότε ήταν καλός και άξιος ο Άγγλος…

Εδώ που τα παιδιά θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Δελφινάριο είναι για τα σφυριγματάκια που παίρνει ο Ολυμπιακός. Τέτοια άκρη έχουν οι Πειραιώτες με τον Κλάτενμπεργκ που και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν στο πρωτάθλημα δεν τους δόθηκε πέναλτι. Στον Βαλμπουενά με τον Ατρόμητο, στον Τικίνιο στη Λαμία και στο χέρι του Άλβεζ με τον Απόλλωνα. Τέτοια σφυριγμάτακια παίρνει ο Ολυμπιακός…

Για το πέναλτι της Λαμίας στο ΟΑΚΑ δεν έκαναν κουβέντα τα παιδιά. Ο Βράνιες σπρώχτηκε για αυτούς. Ο Καραμάνος δεν μας είπαν πώς βρέθηκε στο έδαφος, αφού είχε τσιμπήσει την μπάλα;

Κοινώς, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Υ.Γ. Στο site της… αλήθειας, εκεί που η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα, πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο. Γιατί πίσω από την πλάτη του Ιβάν, δεν είδαμε ποτέ στα πρώτα θέματα το κείμενο «το πέναλτι που ζητά η Λαμία». Και εδώ η εξήγηση είναι απλή. Έχει ΠΑΟΚ – ΑΕΚ την Κυριακή το βράδυ. Άσε μην γίνει καμιά στραβή, ανέβουν οι τόνοι και ζήσει το «τρένο της μεγάλης φυγής» για δεύτερη φορά. Τότε, που σε μια νύχτα, εξαφανίστηκαν οι ρεπόρτερ ΑΕΚ από το site.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ