Ο τερματοφύλακας που βούτηξε τα γάντια στη… σαλάτα, και η «απόδραση» της ΑΕΚ από το Αγρίνιο

Ο τερματοφύλακας που βούτηξε τα γάντια στη… σαλάτα, και η «απόδραση» της ΑΕΚ από το Αγρίνιο

Άλλαξε τερματοφύλακα στο ημίχρονο ο Παναιτωλικός.

Οξυγόνο για την ΑΕΚ το «διπλό» στο Αγρίνιο. Σε ένα ματς που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έπαιζε το κεφάλι του. Και πως τα κατάφερε η ΑΕΚ να φύγει νικήτρια από την έδρα του Παναιτωλικού; Εν πολλοίς πατώντας στο ιδανικό της ξεκίνημα. Γκολ στην πρώτη της ευκαιρία: Στο 13΄έγινε το 0-1. Με τον Λιβάι Γκαρσία να πηδάει στον Θεό και τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, τον Ντιέγκο Ροντρίγκες να κάνει μια γκάφα από εκείνες που σε κάνουν να απορείς. Βγήκε να πιάσει τη μπάλα, και έπιασε τον αμυντικό του!!!

Ο τερματοφύλακας των Αγρινιωτών μόλις στην 5η αγωνιστική έχει γίνει ο «Άγιος Βασίλης» για κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει ο Παναιτωλικός, αλλά και ένας 12ος αντίπαλος για τους συμπαίκτες του. Αυτό συνέβη κόντρα στον Ατρόμητο, αυτό συνέβη με τον ΠΑΟΚ, αυτό συνέβη με την Λαμία. Φυσικά εξαίρεση δεν αποτελεί η ΑΕΚ. Μια ακόμη… έξοδος του Μεσολογγίου από τον Ροντρίγκες από σέντρα λόμπα του Μοχαμάντι, μια κεφαλιά στα ύψη (μετρήθηκε στα 2.7μ!!!) από τον Λιβάι Γκαρσία κι από το 13′ η Ένωση πήρε κεφάλι στο σκορ!

Το σημερινό πάντως ήταν ιδιαίτερο. Και έκανε έξαλλο τον Γιάννη Αναστασίου που τον αντικατέστησε στην ανάπαυλα. Όχι συνηθισμένη η αλλαγή τερματοφύλακα στα μισά ενός ματς. Ακόμη και έπειτα από λάθος. Είναι μια κίνηση σα να δείχνεις τον παίκτη σου με το… δάχτυλο. Και ένας έμπειρος κόουτς όπως ο Αναστασίου το ξέρει. Το ότι τον αντικατέστησε λοιπόν είναι σίγουρα ένα θέμα. Το αν θα τον δούμε τον Ροντρίγκες να ξαναπαίζει… ένα άλλο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ