Αν δεν υπήρχε το VAR θα μέναμε από βενζίνη στη Γεωργία

Αν δεν υπήρχε το VAR θα μέναμε από βενζίνη στη Γεωργία

Ήταν πέναλτι; Ήταν. Δεν το συζητά κανείς αυτό.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δοκάρι και έξω… δάγκας, δοκάρι και μέσα μάγκας. Για γέλια ήταν η εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο στη Γεωργία. Με μια ανούσια κατοχής μπάλας, που την έφτασε ως το 90΄να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λόρια.

Και εκεί που ο Φαν Σιπ συνέχιζε το ρεσιτάλ να ψάχνει νίκη, με άμυνα στημένη στο ένα τρίτο του γηπέδου- παίζοντας χωρίς σέντερ φορ σε μια κορυφαία στιγμή της σύγχρονης προπονητικής; Να σου ο μάγκας ο Λιθουανός με τη σφυρίχτρα. Εκείνος που θα πρέπει να του ανάψουμε μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του. Δεν μας έκανε χάρη με αυτό που έδωσε. Αλλά το έδωσε. Και αυτό είναι που μετράει.

Και πιο μάγκες; Οι συμπατριώτες του Φαν Σιπ στο VAR. Ο Γιόχεμ Κάμφις και Ζόι Κόου από την Ολλανδία. Μεγάλη η χάρη τους. Έψαξαν με προσοχή μια φάση στο 90΄που δεν την κατάλαβε σχεδόν κανείς από την εθνική μας ομάδα. Ούτε διαμαρτυρήθηκαν οι περισσότεροι παίκτες μας. Ούτε μάλλον το πήραν χαμπάρι στον πάγκο, το πέναλτι από το χέρι του Γιορμπελίτζε στην περιοχή της Γεωργίας.

Ήταν πέναλτι; Ήταν. Δεν το συζητά κανείς αυτό.

Να ναι καλά ο ρέφερι όμως που πήγε και το είδε μόνος τους. Με τους δύο μάγκες Ολλανδούς στο VAR. Αν δεν υπήρχε αυτό, θα μέναμε από βενζίνη στη Γεωργία. Τώρα έχουμε το δικαίωμα να πάμε να παίξουμε έναν «τελικό» στην Σουηδία. Με τη πλάτη στον τοίχο, αλλά τελικό. Με δικαίωμα στο να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ