«Τρελαίνει» Φενέρ, Γαλατά, Μπεσίκτας, αλλά ΑΕΚ και Μελισσανίδης… έσκισαν το προσύμφωνο με τον Γούτα!

«Τρελαίνει» Φενέρ, Γαλατά, Μπεσίκτας, αλλά ΑΕΚ και Μελισσανίδης… έσκισαν το προσύμφωνο με τον Γούτα!

Ο Δημήτρης Γούτας είχε δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ, είχε υπογράψει προσύμφωνο, αλλά τελικά τον «πέταξαν» και πλέον είναι ο πιο περιζήτητος στόπερ στην Τουρκία!

Ο Δημήτρης Γούτας το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και τα είχε βρει σε όλα με την ΑΕΚ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση. Ο Έλληνας στόπερ δεν είχε δώσει απλά τα χέρια με τους κιτρινόμαυρους, αλλά είχε υπογράψει και προσύμφωνο και ουσιαστικά έμεναν τα τυπικά για να γίνει παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του όμως αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες να «τελειώσουν» τον Γούτα πριν καν επισημοποιηθεί το deal και να «σκίσουν» το προσύμφωνο που είχαν υπογράψει με τον παίκτη. Ο λόγος που συνέβη άγνωστος, αλλά ο «Τίγρης» θα έχει να το λέει. Ότι έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της σύγχρονης εποχής της Ένωσης. Έχασε έναν παίκτη που αυτή τη στιγμή είναι ο πιο περιζήτητος στην Τουρκία και η καριέρα του είναι στο πικ της.

Ο Γούτας μετά το επικό άδειασμα του Μελισσανίδη και την ακύρωση της συμφωνίας με την ΑΕΚ, βρήκε ομάδα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Τουρκία. Η «εκλεκτή» του Έλληνα αμυντικού ήταν η Σίβασπορ και εκεί όχι απλά «αναγεννήθηκε», αλλά «αποστόμωσε» και τον οργανισμό της ΑΕΚ, που είπε «όχι» λίγο πριν τις ανακοινώσεις.

Ο πρώην αμυντικός του Ατρόμητου λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στον τουρκικό σύλλογο είναι αναντικατάστατος στην κεντρική γραμμή της Σίβασπορ και κάνει… παπάδες. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση που είναι στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Γούτας έχει 9 συμμετοχές και 4 τέρματα παρακαλώ στο τουρκικό πρωτάθλημα, βγάζει μάτια και όλοι οι «μεγάλοι» έχουν «πέσει» στα πόδια του.

Φενέρ, Γαλατά, Μπεσίκτας και Μπασακσεχίρ παρακολουθούν την περίπτωση του και σύμφωνα με τους Τούρκους και οι 4 (!) είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του τον Γενάρη. Η διοίκηση της Σίβασπορ τρίβει τα χέρια της με τον Γούτα, καθώς πλέον είναι δεδομένο ότι θα φέρει χρήματα στα ταμεία, ενώ αποτελεί και εγγύηση στην αμυντική γραμμή, κάνοντας μια μυθική σεζόν μέχρι στιγμής.

Την ώρα όμως που η Σίβασπορ έχει στα χέρια της τον πιο περιζήτητο παίκτη του τουρκικού πρωταθλήματος, στην ΑΕΚ έβγαλαν για άλλη μια φορά τα μάτια τους, χάνοντας έναν παίκτη ουσιαστικά δικό της. Έναν παίκτη που έμενε να περάσει από ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί, με τον Μελισσανίδη να προτιμάει να «σκίζει» το προσύμφωνο και να μην ολοκληρώσει ποτέ το deal. Κάτι που πληρώνει μόλις λίγους μήνες αργότερα, με τον Γούτα να είναι ο μεγάλος κερδισμένος από τη συγκεκριμένη απόφαση του «Τίγρη»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ