«Ακυρο» Κάναντι στην Αούστρια, που «ψάχνεται» στην Ελλάδα!

«Ακυρο» Κάναντι στην Αούστρια, που «ψάχνεται» στην Ελλάδα!

Η Αούστρια Βιέννης αναζητεί στην χώρα μας τον επόμενο προπονητή της, παρότι ο τεχνικός του Ατρόμητου αρνήθηκε να συζητήσει και ανανεώνει με τον Ατρόμητο!

Στην ελληνική αγορά -μεταξύ άλλων- αναζητά τον αναμορφωτή της η Αούστρια Βιέννης! Η αυστριακή ομάδα που αντιμετώπισε πρόσφατα την ΑΕΚ στην φάση των ομίλων του Europa League διανύει τραγική σεζόν, αφού βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και παντελώς εκτός στόχων, αφού είχε αποκλειστεί τον Οκτώβριο και από το κύπελλο.

Οι Αυστριακοί «κατασκοπεύοντας» την ΑΕΚ, φαίνεται ότι συμπάθησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν εξηγείται διαφορετικά πως τις τελευταίες ημέρες κάνουν επαφές στα μέρη μας αναζητώντας έναν τεχνικό με βιογραφικό άξιο λόγου, ο οποίος να γνωρίζει καλά την αγγλική γλώσσα, να έχει παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής και να ενδιαφέρεται να δουλέψει στην Αούστρια.

Οι Βιεννέζοι κατέκτησαν το τελευταίο πρωτάθλημα της ιστορίας τους το 2013 και προσπαθούν να ανακαλύψουν τον άνθρωπο που θα τους αναμορφώσει και θα μπορέσει να αλλάξει τους στόχους τους.

Βεβαίως, δεν είναι μυστικό ότι οι Αυστριακοί χτύπησαν την πόρτα του Νταμίρ Κάναντι. Ωστόσο ο προπονητής της χρονιάς στην Ελλάδα, εμφανίστηκε αρνητικός, καθώς έχει θέσει ως προτεραιότητά του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο. Εξάλλου ήδη ο ατζέντης του είναι στην Ελλάδα για τις σχετικές επαφές με τους Περιστεριώτες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ