Το all in της «εξυγίανσης» στους «Ζωσιμάδες» – Ανύπαρκτο πέναλτι, επανάληψη που δεν δόθηκε, κόκκινη στον Περέα

Το all in της «εξυγίανσης» στους «Ζωσιμάδες» – Ανύπαρκτο πέναλτι, επανάληψη που δεν δόθηκε, κόκκινη στον Περέα

Τα έδωσε όλα η «εξυγίανση» στα Γιάννενα με στόχο να σταματήσει τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ελ Αραμπί δεν τους άφησε. Τρεις διαιτητικές αποφάσεις με στόχο το μπλόκο στον Ολυμπιακό.

Στα Γιάννενα στήθηκε μπλόκο. Μπλόκο για να σταματήσει τον Ολυμπιακό, που με νίκη θα ανέβαινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ένα μπλόκο… ξεδιάντροπο, με αποφάσεις που ξεπέρασαν κάθε όριο. Ένα μπλόκο που διέλυσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με το γκολ νίκης για τους «ερυθρόλευκους».

Το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το πιο «τρανταχτό» μήνυμα της… εξυγίανσης πως ο Ολυμπιακός δεν θα περνούσε από τους «Ζωσιμάδες». Ένα πέναλτι ακριβώς ίδιο με εκείνο που είχε δώσει ο Παπαδόπουλος στον ΠΑΣ στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αλλά το πήρε πίσω βλέποντας το VAR. Διότι διαπίστωσε πως πρόκειται για το χέρι στήριξης του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Σήμερα, σε μια ίδια φάση, με τον Ρέαμπτσιουκ να είναι αυτός που είχε το χέρι στήριξης, ο Τζοβάρας δεν μπήκε καν στον κόπο να φωνάξει τον Ευαγγέλου να δει τη φάση.

Υπάρχει όμως και συνέχεια της… εξυγίανσης που είδαμε στους «Ζωσιμάδες». Δευτερόλεπτα μετά την υπόδειξη του πέναλτι και τη στιγμή της εκτέλεσης από τον Εραμούσπε, δύο παίκτες του ΠΑΣ μπήκαν στην περιοχή. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος: θα έπρεπε να δοθεί επανάληψη στην εκτέλεση. Ούτε εδώ όμως ίδρωσε το αυτί κανενός. Ευαγγέλου και Τζοβάρας δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έδωσαν.

Ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη φετινή Σούπερ Λίγκα, αλλά στο φινάλε ήρθε και… τρίτο χτύπημα του Ευαγγέλου και του Τζοβάρα.

Ο «κιτρινισμένος» Περέα θέλει να φύγει στην αντεπίθεση και ρίχνει κάτω τον Μαντί Καμαρά χρησιμοποιώντας τον αγκώνα του. Ορισμός της κίτρινης κάρτας, όμως και εδώ ο Ευαγγέλου κλείνει τα μάτια και αφήνει τον ΠΑΣ Γιάννινα με έντεκα παίκτες μέχρι το φινάλε, χωρίς να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον Κολομβιανό επιθετικό.

Μια διαιτησία βγαλμένη από τις… ένδοξες βραδιές της «εξυγίανσης» με στόχο να σταματήσει τον Ολυμπιακό. Μια διαιτησία – ντροπή, που προκαλεί και σε αναγκάζει να απορείς για το τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια, από τη στιγμή μάλιστα που ο Ολυμπιακός είναι πια μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ