Τώρα… τρέχουν για τον Ζίβκοβιτς ο Ιβάν και ο ΠΑΟΚ – Δεν «καίγεται» ο παίκτης

Τώρα… τρέχουν για τον Ζίβκοβιτς ο Ιβάν και ο ΠΑΟΚ – Δεν «καίγεται» ο παίκτης

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει σημείο επαφής με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που (πλέον) δεν βιάζεται και ζητάει 7ψήφιο νούμερο για να ανανεώσει.

Εδώ και καιρό από to10.gr έχετε ενημερωθεί αναλυτικά για τον τρόπο που ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποφασίσει να χειριστεί την υπόθεση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Για την απόφασή του να παίξει… καθυστερήσεις με τον 25χρονο Σέρβο εξτρέμ, ώστε να τον… ψήσει να μείνει με τους δικούς του όρους και όχι με τους όρους του ποδοσφαιριστή. Που προς το παρόν κρίνονται ασύμφοροι για την ΠΑΕ. Καθώς ο παίκτης δεν συζητάει οποιαδήποτε πρόταση που δεν θα είναι 7ψήφια.

Ωστόσο, το φιάσκο της αναμέτρησης με τον Βόλο φαίνεται ότι ενεργοποίησε τους Θεσσαλονικείς, που αναζητούν ένα επικοινωνιακό «ανάχωμα» για να αλλάξουν την κουβέντα από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Βόλο. Το φιάσκο του 4-1 που έγινε 4-4, έχει προκαλέσει αναταραχή στην Τούμπα και η υπόθεση του Ζίβκοβιτς εμφανίζεται ως η πιο θελκτική, ώστε να αλλάξει το κλίμα. Καθώς δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει ανησυχία για το μέλλον του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, υπήρξε νέα επικοινωνία με τον πατέρα και ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 24χρονου εξτρέμ. Ένα θέμα «καυτό», καθώς εάν δεν βρεθεί λύση έως την 31η Δεκεμβρίου, από την Πρωτοχρονιά ο Ζίβκοβιτς νομιμοποιείται να υπογράψει όπου θέλει, καθώς θα είναι ουσιαστικά ελεύθερος να επιλέξει ο ίδιος το μέλλον του.

Ηδη στη Θεσσαλονίκη γίνεται πολλή κουβέντα για την τακτική που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ έως τώρα στο θέμα του Σέρβου εξτρέμ. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση, δυσκόλεψε πολύ τις συζητήσεις. Και το μέλλον. Καθώς ο Γιόβιτσα Ζίβκοβιτς, πατέρας και ατζέντης του, δεν δείχνει αυτή τη στιγμή καμία βιασύνη να μπει σε συζητήσεις. Αντίθετα με ό,τι συνέβαινε πριν από λίγες εβδομάδες.

Όλα δείχνουν ότι πλέον ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ανέβει αρκετά για να μπορέσει να διατηρήσει τον Ζίβκοβιτς στο ρόστερ του. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι τι θα γίνει ένα τελικά δεν βρεθεί συμφωνία έως τον Ιανουάριο. Καθώς το σενάριο να μην φύγει από την Ελλάδα, δεν φαντάζει απίθανο. Ή για να το θέσουμε πιο σωστά, αυτό είναι που ανησυχεί τους Θεσσαλονικείς και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Ο οποίος βλέπει ότι ο τρόπος που επέλεξε να δουλέψει την υπόθεση του πιθανότατα πιο σημαντικού παίκτη στο ρόστερ του, προκαλεί δυσκολίες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ