Πώς μπήκαν στο Μπερνα-Μπέου 600 οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ υπήρχε «απαγόρευση»…

Πώς μπήκαν στο Μπερνα-Μπέου 600 οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ υπήρχε «απαγόρευση»…

Το «κόλπο» του Μπέου για δήθεν απαγόρευση, που έκανε τους οπαδούς της ΑΕΚ... μέλη του ΝΠΣ Βόλος και τους έβαλε στο γήπεδο.

Ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτει 2021. Ποδόσφαιρο του… Μπέου. Ποδόσφαιρο στο οποίο μια ομάδα ανακοινώνει ότι θα δώσει εισιτήρια μόνο στους δικούς της οπαδούς, κατόχους διαρκείας ή κάρτας μέλους, αλλά μια ώρα πριν την έναρξη, ένα πέταλο έχει δοθεί στην αντίπαλη ομάδα, με παρουσία 500-600 οπαδών!

Οχι, δεν πρόκειται για μια φανταστική ιστορία. Αλλά για αυτό που συνέβη στον Βόλο. Εκεί όπου, αν και ο ΝΠΣΒ είχε ανακοινώσει ότι δεν θα επιτρέψει την είσοδο οπαδών των μεγάλων ομάδων στο γήπεδο, ξαφνικά εμφανίστηκαν 500-600 οπαδοί της Ενωσης στο Πανθεσσαλικό! Με τις φωτογραφίες να είναι ενδεικτικές και αδιάψευστος μάρτυρας. Οπως, βεβαίως, και τα τηλεοπτικά πλάνα.

Προφανώς το θέμα δεν είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ. Την ομάδα τους στηρίζουν, καλά έκαναν και πήγαν. Οπως θα πήγαιναν/πάνε όλοι οι οπαδοί για να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους. Το βασικό ερώτημα είναι «πώς μπήκαν μέσα;». Ποιος τους έδωσε εισιτήρια. Από τη στιγμή που ο Μπέος έλεγε ότι δεν θα αφήσει κόσμο.

Η ανακοίνωση του Βόλου, στις 20/10/2021, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης: «Η ΠΑΕ Βόλος εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ και προκειμένου να αποφευχθεί η οργανωμένη παρουσία φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, αποφάσισε τα εξής:

* Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα διατίθενται ΜΟΝΟ στους φιλάθλους που είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου και στους φιλάθλους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν κάρτα μέλους της ομάδας μας, χωρίς να χρειάζεται να εκδώσουν νέα.

* Η ίδια πολιτική για τη διάθεση των εισιτηρίων, θα ισχύσει και στους επερχόμενους εντός έδρας αγώνες του Βόλου με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

Τι συνέβη; Δύο πράγματα μπορεί να έχουν συμβεί. 1) Είτε η ΑΕΚ δεν θεωρείται μεγάλη ομάδα από τον Βόλο, που δεν ισχύει, αφού την αναφέρει ονομαστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Αρα, τη βάζει στο ίδιο τσουβάλι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ. 2) Είτε ο ΝΠΣ Βόλος απέκτησε ΑΕΚτσηδες οπαδούς. Κάτι που στα… χαρτιά, είναι πολύ πιθανό να συνέβη.

Πώς μπορεί ένας οπαδός της ΑΕΚ να είναι και οπαδός του Βόλου; Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ισχύει αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει… κάρτα μέλους. Και έτσι θα έπαιρνε και εισιτήριο.

Η «απάντηση», λοιπόν στο «πώς» μπήκαν οι φίλοι της Ενωσης στο Πανθεσσαλικό δίνεται από το εξής κομμάτι της ανακοίνωσης του Βόλου. «…Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα διατίθενται ΜΟΝΟ στους φιλάθλους που είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου και στους φιλάθλους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν κάρτα μέλους της ομάδας μας, χωρίς να χρειάζεται να εκδώσουν νέα». Η ανακοίνωση, λοιπόν, δεν αποκλείει τους νέους κατόχους ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΩΝ, απλά ενημερώνει τους παλιούς κατόχους ότι μπορούν να πάρουν εισιτήριο.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι πιθανότατα οι οπαδοί της ΑΕΚ έβγαλαν κάρτες μέλους του ΝΠΣ Βόλου. Η Κάρτα του Βόλου κοστίζει 10 ευρώ. Το εισιτήριο του αγώνα κόστιζε 15 ευρώ. Αρα, ένα 25άρι στα ταμεία του Βόλου. Εάν οι φίλοι της Ενωσης ήταν 500-600, κάντε τους ανάλογους υπολογισμούς και θα καταλάβετε πώς και γιατί οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις για «ΜΟΝΟ» φίλους τους ΝΠΣ, έγιναν εισιτήρια για τους οπαδούς της ΑΕΚ…

Για την ιστορία και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ή να μην μείνει κάποιος χωρίς εισιτήριο, ο Βόλος εξέδωσε και ανακοίνωση την Παρασκευή, ενημερώνοντας πως «…και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) η προπώληση θα γίνεται από τις 10.00 π.μ. από το εκδοτήριο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στη 2η πεζογέφυρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ